Monday, 26 January 2009

Weird and Operation

"Haqq ko kenapa pelik ??" hehe i'm laugh after i got this msg from one of my goodfellas. Before that i just sent an sms just to wish happy holiday to all my goodfellas. Erm one more thing aiman also text me to inform that he can't hang out with me within this holiday. He just graduate and now financially not stable yet, so find with me too. Just hope i can get the ticket for PGL season 3 soon..


Cuti 4 hari ini, i just spend my time in my room, kemas bilik, study, online, and etc. Nak keluar, memang nak, tapi nak pergi mana?? Entah rasa bosan plak nak kuar area kl sbb dah asyik keluar maybe. Or i keep thinking to find somebody that can cheer me up and share my feeling with me. huhu. Just forget about it!!


Okey last week before holiday, i went to HKL lagi untuk buat rawatan akan gigi. Yup first time ni nak wat, lagipun since kecil gigi wan xde problem, tapi once ada problem terus jadik kes yang agak besar kotnyer. So doktor tebuk and masukkan wayar semua sampaila ke akar gigi, sakitnya xde sebb dah cucuk bagai kan, cuma bunyi mesin itu and ini agak scary. Yang sedeynya i have to proceed with operation next month. Uwaaa i'm so afraid, even orang cakap small operation sekalipun.. banyak benda negative dalam kepala. So 16/2/2009, itulah tarikh operation wan, with Dr. Azilia and Dr. Sherry.


Till we met later..
Have fun and Happy Holiday
Gong Xi Fa Chai !!

3 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

"So doktor tebuk and masukkan wayar semua sampaila ke akar gigi, sakitnya xde sebb dah cucuk bagai kan, cuma bunyi mesin itu and ini agak scary."

tebuk?
masukkan wayar?
cucuk?
mesin?


filem seram nih...kikiki :D

WaNz iMraN said...

seram kah??

finally dtg jugak nuar.. hehe
hohoho sakan bercuti ngan yg tersyg ek?? hehee

rizz said...

takot nye..saba erkkk