Wednesday, 14 January 2009

Gigi Oh Gigi


Erm, bagi sesaper yang suka melaser orang ataupun papela, sinilah tempatnya, Hehehe. Actually wan baru ke sana pagi tadi, bukan sebab wan ni melaser orang, tapi futher appointment from last week. Last week datang nurse amoi yang sedang pregnant tu layan sangat baik, explain one by one, plus wan memang banyak soal tapi dia layan jer. So total berpuas hati gak la. Habis kelas at 10am tadi terus tunggu bas nak gi HKL tapi tunggu punya tunggu sangat lama takot plak terlepas appointment kol 11am, so terus amik cab.


Sampai HKL 10.50am so daftar jap, bayar pendaftaran then kol 12.30 barulah wan di panggil jumpa doktor. Doktor check balik semua so far gigi semua okey no problem at all but then kat lelangit or bahagian atas dalam mulut ada bengkak so next monday kena dtg jumpa specialist plak, sbb today specialist cuti katanya. Hurm.. Xpelah yang penting, tetap suka datang.. hahaha..
Okeyla itu jer citer latest wan.. xde yang menarik pun. Huhuhu

3 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

p HKL jgn luper bli pau dier...kikiki :D besh2... :)

rizz said...

aloloo siannyer..

WaNz said...

Nuar,
Pau?? besh ke?? kat foodcourt dia ek
hehehe. Tapi leh xingatkan org lain?? next week nak mintak no phone dak tu lah hahaha


Rizz,
heehehe xpe xpe suka gi HKL
Lol