Tuesday, 13 January 2009

Siapa Dia dan Burger King

What i want to share with all you this time ek? Yesterday i have only one class in the morning and after that I'm free for the whole day. Just because this semester i just took 12 credit hour only and my busy day will be on tuesday and thursday. Hurm so memandangkan weekend wan kat umah sedara so masa lapang yang ada ni wan kena la do some laundry and kemas bilik, almari semua. Yeah lepas penat semua tu, kita tido jap. Bangun at 5.30pm, solat and buy dinner at 6pm as usual. Wan tapau jer makanan kat cafe and makan la sambil ngadap tengok citer kat bilik.


At 8.30pm, ada satu sms masuk " wan hw u, kat ne, wt apa?" so i reply la tengah lepak jer and ngadap komp sebb duk kemaskini semua folder dalam komp. Then dia reply lagi " nk, jumpaa i ke?", i just said yes and okey la kalau lepak kedai dekat-dekat uia ni. So after make a conclusion dia amik wan kat uia and pergila lepak kat Burger King, sbb dia kata dah lamer xmakan burger king. Ikut jer la.. Huhu, siapa dia?? Haha suprise jer kan? Actually dia tu kenalan chatter kat ym, almost one year chat and dah macam kaunselor wan. Ini la first time jumpa lepak ngan dia sebb dia bz ngan kerja plus few thing la. The best thing is dia sama jer dalam ym kalau bab bercakap non stop and totally open mind so that many thing kiter leh discuss and dia antara orang yang sangat optimistik yang wan pernah kenal. At 11pm dia kena blah dah sebb nak amik abang dia pulang daripada bercuti.. So sebelum tu dia anta wan pulang and lepas ni xtahu la plak biler leh lepak lagi, but then thanks sbb bunjer wan. : )


Seronok dapat kenal kawan baru.. Okey lah itu jer nak kongsi dengan kalian..
Esok gi HKL lagik.. Jumpa Dr Azalia
Cuak plak..

No comments: