Monday, 5 January 2009

I'm Sick, HKL


Short entry untuk kali ini.. Since yesterday wan x sehat demam. Mungkin on saturday tu kuar kena hujan plus x happy sangat pun. So balik malam tu dah rasa sakit kepala tapi wat xtahu jer. Pagi ahad dah rasa demam so the whole day wan tido jer. Malam semlm plak tetiba gigi sakit. Uwaaa i can't sleep for the whole nite.




So pagi tadi gi health center kat dalam kampus wan ni. So doktor bagila ubat bagai, tunggu around setengah jam nak jumpa doktor tapi masuk 5 minit jer dah kuar. Entah doktor kekadang x puas hati ngan rawatan ni, tapi free so layan jer la. Kuar jer dari klinik tu, terus ke klinik gigi plak.




Seb baik wan sempat dapatkan nombor untuk sesi pagi ni. Kalau x, matila kesakitan.. Ingat dapatla solve problem. Tapi after doktor wat x-tray semua dia suh refer ke HKL, so rabu ni after kelas i will go to HKL, jumpa oral surgeon. Katanya mcm ada hole dalam gusi wan. Entahla cuak pun ada.




So new resolution semua, xsempat nak taip lagi. Soon la after kesihatan wan okey. Love you all..
Doakan wan sehat and xda pape k.

5 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

demam sakit gigi nih...huhu

eh, selalu lubang pd gigi bkn pd gusi kan? pelik2...

RyZ4L said...

get well wanz!
i da lawat u 2 mlm berturut..
tdoe jew kekdah nye~:D
gtew..
hahahah..g makan ubat.
tutup itu lubang gusi:D

WaNz said...

Nuar,
A'a.. itulah biasa pada gigi tp doctor tu kata gusi.. i pun dah ting tong


Ryzal,
thanks..
hehe yer ke??
i mmg hibernate jer
ubat tu makan jer terus ting tong..

rizz said...

get well soon okeyh:) will mizz u

sang arjuna said...

kemain oral surgeon. hati2 ya :P