Sunday, 25 January 2009

Overnite

Overnite ni aktiviti yang selalu wan lakukan di semester lepas, biasanya weekend kalau weekdays plak hari khamis or jumaat sbb last semester tiada kelas pada hari jumaat. So untuk permulaan tahun 2009 ni, inilah overnite pertama wan. Kami ni duk dalam sangkar yang hanya dibuka pada jam 5 pagi till 12.30 tgh malam so kalau nak tgk midnite movie harusla tido luar subuh baru balik. Sbb xpuas keluar petang tadi, we all sambung malam selepas boy habis solat hajat and fifi plak habis meeting mpkk kolej kediaman dia. So wan and mimi check punya check, inkheart baru kuar. So roger each other and decide nak tengok inkheart.



Tempat paling dekat ngan we all dari gombak, OU la kot, so pilihan kami untuk menonton di GSC OU, movie kol 1am, so kami settlekan tiket kol 11.45pm.. ada masa lagi so main boling lagik 1 game jer, kali ni mimi xmain, penat dah katanya. Game ni paling sengit, tapi best.. Huhu.




Untuk inkheart movie review nya next entry, tapi citernya bagi orang yang xsuka agak slow and ngantok, tapi wan enjoy jer .. mmg suka citer tu. Boy dah tido entah kemana, fifi plak ikut serta, dia just terkejut bila mimi and wan gelak. Yang beshnyer, orang dalam cinema tu bengang kot, wan ngan mimi duk gelak bukan tgk part dlm movie tp gaya fifi tido siap ada sound effect. Hahaha. Lepas movie, kuar la and it's my turn untuk drive. Xtahu nak gi mana terus pusing area jalan bukit bintang and jln sultan ismail. Boy plak duk cari tempat yang ada wifi nak wat per ntah, almaklumlah iphone dia canggih kan so bz la nk download few software and application katanya.


duk study menu ke?? hehe



see his iphone..

On the way to cheras, bad thing happen. Seryesly wan tergamam jap then a bit blur. Nyari-nyaris nak langgar keta orang. Seryesly kalau orang tu bawak laju, mati wan kena. i diam jap sebb dan mmg blur giler, then terus jer la ke cheras.. sebab rasanya oldtown kat situ open 24 hours. So yes it is.. Lepak la situ till 6am then balik uia. Me drive, yang lain tido.. uwaaa i'm sleepy.. nasib baikla xde pape ote balik uia tu.. mata pun xleh bukak. Sampai jer uia, balik bilik, solat and tido.. huhuhu.. sedar-sedar untuk siap gi solat jumaat..



me in black


2 comments:

rizz said...

wah2 lama arr xmen boling..beshnyaa:)

RyZ4L said...

motif old town cheras?
Mcd ade je...boikot ke?:p
hahaha..