Wednesday, 14 January 2009

Tag dari Ritz: 10 Things About Me!!

List 10 things about yourself
Make it interesting, even if you have to dig deep..

Let's start
1-Emosional or Meroyan ~ ini akan terjadi biler?? it's unpredictable.. just hati-hati.. :)

2-Shopaholic ~ erm nak kata berduit xdela tapi memang suka shopping, tambahan kalau dapat paperbag yang pelik and menarik. Hahaha spend duit just untuk dptkan paperbag.. Gilo!!

3-Sensitive ~ erm even small thing wan akan fikir till i satisfy, tengok movie sedey, wan pun akan layan sedey sekali. Berkotakla tisu habis oopss..

4-Wah, Sekian, Gitu, Kaedahnya ~ adalah words yang paling banyak wan guna dalam 1 hari, entah words ni wujud dari mana pun xtahu, tapi yang rapat ngan wan dah terbiasa guna jugak. Hehehe

5-Single ~ Haaa ni fact yang amat btol k, hehe.. plus scandal pun xde k, leh x malas dah nak mencari, biarlah dia datang dengan sendiri.. Tahun 2009 hopefully meet somebody.. papelah k, let it be.

6-Manja ~ Memandangkan anak tunggal lelaki, wan ni dimanjakan oleh arwah mak, nenek, moyang and semuanya, sakit sikit mula la feeling nak dilayan bagai anak raja. Matiler.. Future manja ngan si DIA plak. huhu

7-Romantik ~ Ni pasti kot, huahuahua.. aper yang wan wat? let it remain secret la between me and my ex.. Tapi memang jenis jiwang sket so layan jer la ( carotlah.. nak dengar :P)

8-Family & Friends ~ Penting ni ek, kalau xde mereka, wan xleh emo, xleh merajuk, xleh bergembira, xleh kecik hati, xleh macam-macam lagi.. haaa pentingkan mereka?? walaupun bergadoh ke, bergembira ke.. they olz memang important..

9-Kreatif ~ Hurm.. tol ke?? dunt know.. tapi di amanahkan untuk jadik wedding planner sepupu wan nanti. Hurm creatifla jugakkan?? hehe

10-Lepak ~ haaaa melepak ni memangla x elok tapi tengokla motifnya untuk ape kan? hehe tapi i like this too..


***hehe aper la wan merepek ni kan?? tapi ini yang sedang dalam kepala wan skank..

Passed this award goes to 7 bloggers that you feel can embody the spirit of the honest scrap..

- Danny ( tetiba suh wat sbb danny jarang update blog)
- Ryz4L ( ritz dh tag dia tapi tetap nak tag lg)
- Alex ( i know u have free time kan?? hehe)
- Mr Charmed ( erm just read his blog.. sajer nak tag)
- Ricca ( sajer nak tengok essay yang hang akan wat, LOL)
- Nuar ( sbb dia suka bg komen)
- Cik Anis ( adik yang baik nih, hehe)
-

3 comments:

rizz said...

Meroyan ~ ini akan terjadi biler?? it's unpredictable.. just hati-hati..
hehe ngeri lah;p

myZone | When Anuar opens to public said...

no.5
no.6
no.7

wah marketing di situ...strategi pemasaran 2009...ngee :D

usik2 jeh... ;)

WaNz said...

Rizz,
Meroyan itu bahasa hadek-hadek
emosional bahasa btol hehehe

Nuar,
Erm marketing aper tuh nuar??
hehehe pephm jer ek? LOL.. uiks xde niat pape hanya untuk org2 mengenali diri ini. huhuhu