Sunday, 25 January 2009

Bowling dan IKEA

Tengok jam dah kol 3ptg, janji ngan makhayam or fifi kol 4. Cepat-cepat siapkan assignment dalam lab semua, nasib baik lab hari khamis just research and cari jawapan jer kat internet sajork. Then hari ni juga election kat uiam, jadi kol 3.30 ptg kuar cepat-cepat, actually ada lagi 2 soklan kena wat, dah faham so i mintak tolong my lab partner jer wat then as usual detail report i wat, so terus jer ke bangunan E3 untuk vote. Selesai vote merempit ke bilik, salin pakaian then terus ke mahallah fifi and boy. Mimi dah call katanya dah setengah jam tunggu tapi x amik dia lagi. Aper leh wat bukn salah wan k, salah makhayyam sebb dia gtaw wan kol 4ptg. Huhuhu.. yeah my phone ring once again, makhayyam dah bebel. Huhuhu park motor then nek kete.


Biasalah kalau dah fifi ada kecoh jap dunia tapi makes me laugh x henti kekadang plus mimi pun ada sekali lagi la meriah. We all amik mimi then terus ke One Utama, memula nak gi karaoke tapi penuh fully booked so men boling jer la.. 2 game seorang, and wan xmampu nak lawan boy and fifi men, superb. Sunyi jer OU time kiteorg main tu, xde orang pun a bit dull la. Then terus ke IKEA, atas keta fifi masih sibuk berceloteh.




me with new hair style.. :P


Plan ke IKEA ni dah lama kot, tapi asyik postponed jer atas sebab-sebab tertentu. Sampai jer ke IKEA wan dah list dalam kepala nak aper, sebb if not habis semua wan nak beli. I love to be there so much, ntahla mcm seronok plak kat IKEA tu.. leh berangan jah. Sebelum tour around there, we have to eat sebb dah kol 6ptg and semuanya masih lom makan. So dapat la try meatball yang femes itu.






fifi yang busy makan, hehe





mimi mesti sentap, sbb dia cakap tudung dia x perform.. hehehe





artist sorang ni, with his new iphone

Then pusing lagi la untuk tgk barang plak. Wan rembat cermin and box untuk letak my stuff dalam locker so that macam lagi kemas senang nak simpan, and frame untuk poster. Tapi xpuas nak round boy dah dpt call nk kena gi amik satay plak sbb team debate uia wat solat hajat untuk debat astar lepas chinese new year nanti. Sampai uia kol 8 malam then next plan??? hehehe

1 comment:

rizz said...

hsemm la bju hijau tuh ahhakk..nk kenall:p