Sunday, 15 June 2008

Sesaat With Me !!~

Hey !!~





Olaa.. time duk kemas folder dalam komp tadi i found this picture. Yeah like this picture gak sebb i snap this picture without editing.. hehe. Peduli aper orang nak cakap sebabnya this is my blog so aper aku nak tulis and nak letak hak aku la kan ( tetap nak warning si celaka itu )..

Tinggal lagi 2 days nak final exam, so otak mcm dah nak ting tong sket, biasalah makin dekat exam feel tu rasa makin takut and macam lupa semuanya. Hopefully i will be okey, yang penting usaha + doa and tawakkal.. Aku amik satu subject jer sem ni, so mcm tenang gak ler idup.. hehe.

Erm pagi tadi my sis call katanya dah bertolak ke kedah okey la good luck for her and study la elok-elok kat KMK itue.. Jangan main-main, kalau xnak dengar along baca khutbah.. hehe esok la kot dia daftar. Okeyla aku pun stop jap jer ni study sebb mcm dah pening with all the calculation...

Okeyla takat itulah kot bebelan aku.. Jom study !!~

Lot's of Love
~ WaNz ~

1 comment:

niaarasis said...

all the best for final exam :D
dah link kamu juge.