Thursday, 12 June 2008

Happy Birthday Friends !!~

Hey !!~

Suprise !!~ hehehe tanpa sebarang perancangan yang lama we all berjaya suprise kan birthday boy.. hahaha first of all suprise party ni di rancang oleh his roomate and fully sponsored by his roomate too.. Wanz punya keje just delivery kek to his room. Bukan la party yang besar with variety of food, sebbnya birthday boy ni bukan jenis suka celebrate.. katanya sms pun dah okey, but orang nak sambutkan so kenalah terima.. hehe..

P E R S I A P A N : -

Habis jer kelas dalam tengahari kot, daniel texting me and tanya biler his roomate birthday just to confirm. so Wanz pun bukak la my organizer and check it. So memang btol la birthday dia on 11th June so daniel cakap nak beli kek, wanz just ok la kan sebb fully sponsored by him.. Nak beli pun timbul one problem even kedai kek dekat tapi kalau Wanz pi ngan motor, habisla kek tu jahanam.. so carilah keta.. well after one hour pikir keta saper nak guna, jumpa gak keta one of my friend.. nasib baik dia bagi pinjam. well pinjam siap ngan driver.. hahahaha..

dah ader keta plan pun bertukar, pi la tempat yng jauh sikit which is Jusco wangsa maju, xdelah jauh sangat dekat jer ngan our uni.. tapau cake kt secret recipe and mamam jap kat kfc, singgah beli gift and balik la..

kol 11.55 kot wanz pergi bilik diaorg, well besday boy ni x perasan pun wan masuk with kek asyik dia main game... hahaha so nak bakar bilik pun boleh agaknya..
S U P R I S E :


this is how birthday cake look a like..
"Happy Birthday Athip @ Drogba ke - 22"




Nak tahu aper birthday boy cakap? "aper korang buat ni ??" haha itulah muka suprise and terharunya dia.. keep smiling after that, hahaha well senyum pun cepat potong kek tu, kiteorang dah lapar nak makan.. hehe..



Akhirnya potong jugak kek itue... credit to daniel for all picture here.. sorry gak sebab wanz just be there for a few minute, i think a few people know why, let it be secret as secret recipe, hehehe. thanks sekali lagi to them sebab siap anta kek lagi kat bilik wanz.. hahaha

Happy Birthday dude!!~



Lot's of Love

~ WaNz ~

No comments: