Saturday, 21 June 2008

Pergolakan Jiwa

Hey !!~

3 a.m rite now!!~ oh my God.. hehe nothing that is so suprise rite? maybe ramai orang sedang tengok live euro skank ni.. Me?? malas nak tengok, senang citer pernah ke wanz tengok bola? haha mestilah pernah but wanz xde lah tengok selalu.. huhu better i read my book or playing with my baby.. (baby?? portable sony playstation.. need to mention? harus untuk propa) Okeyla.. wanz xtidoe lagi sebb pagi nanti dah nak balik kampung.. yeay!!~ what is so great about my hometown?? banyak.. sebut jer negeri kelantan banyak la propaganda yang ditaburkan.. let it be. Janji x disturb my life pun, just kena pose baik-baik jer biler sampai.. hahaha

Aper yang nak share kat sini ek?? Haaa dua malam lepas actually i'm so happy and feel release. My big bro dah menjelma.. hik hik sesuatu kan? mana dia hilang, haruslah wanz xtahu.. i know him since form 5 kot.. lupa such a great bro.. always support me in my study, sebab dia pun dalam medical field so haruslah dia nak wanz excellent but i'm not.. oh my God..i have to work hard to compete him.. i think he knows my cgpa kat matric but not here in gombuck.. sebab segan lor dia wat master tapi cgpa maintain jer..yang penting let by gone be by gone just janji jangan jadik biskut chipsmore lagik dah ler..i already grown up, facing with a lot of crap make me more matured bro then i will always keep my promise to u, coz u like my real bro..

Coretan hati?? xde k.. wanz pun xde plan sangat kat kampung, for me it is time to relax and laypark with all my family members.. yang penting nak mintak my moyang wat nasik kerabu (failed lagi diet akuu) my moyang pandai masak and still kuat yeah.. tapi kuat merajuk.. hahaha. tapi okeyla kan dah org tua so biasalah tu.. hehehe..

cerita tentang mereka berlima? we will make gathering tapi one of us maybe x cukup sebb dia kena balik awal.. waa sedey lor.. Aman dah busy call katanya balik cepat-cepat sbb bnyak gossip.. matiler kegigihan melampau dak sorang tu.. afif plak diam jer.. orang dah nak kawen.. pasni ko dah xdapat la join kiteorg afif.. daaa hik hik.. entahla actually rindu gak skewlmate.. yang satu kelas.. especially biey.. ketua delegasi 5 sains.. matiler pasni kena tumbuk.. haha perlu ke.. aku cakap ngan dia seryes dua perktaan the rest mengarot jer.. waa miss this gurl so much.. kalo jumpa mulut carut masing-masing.. the rest miss po'oh, miss izzah, huriey, and other's.. muahx untuk u all...

waaa itu jerla wanz nak bebel.. actually kt umah xtahu sempat update x blog.. let see k.. bukan xnak tapi kat umah wanz ni internet kat bilik uncle and malas nak ganggu dia.. lagipun kalau dah kat umah malas nak ngadap komp.. tido+tengok tv+baca novel+main monopoly with my cousin and adik yg darjah 6 + masak (reti ke???) then last sekali.. ngumpat.. hahahaha xdelah most of the time ade lah issue yang dibualkan..

Okey la shingga bertemu lagi..
muahx untuk kalian...

Lot's of Love
~WaNz~

No comments: