Tuesday, 3 June 2008

Holiday Part 1

Hey !!~




Selamat kembali bersiaran, hehehe.. Sekejapnya Wanz balik kampung.. best sangat owkay, actually kepulangan Wanz kali ni untuk memeriahkan majlis pertunangan my cousin, yang juga cucu sulung dalam keluarga belah ayah.. At first Wanz mcm xnak balik sebab x tahu mcm ne ngan jadual kelas, ada replacement class or what, buatnya ada test paper matila kan? So last minute, Wanz sgt free so aper lagi, Wanz balik la, tumpang atok sedara yang nak balik kelantan.. lagipun tiket bas dah habis, almaklumlah cuti sekolah kan? hehehe


Semua ahli keluarga berkumpul bagai nak raya plak, and i miss this moment so much. Well sangat susah sebenarnya nak berkumpul ahli keluarga mcm ni sebb masing-masing ada komitmen lain, yang tiada pada majlis kali ni 2 org sepupu Wanz. Sian diaowang.. papepun majlis tetap berlangsung dengan simplenya tapi meriah..



Wanz incharge bahagian kreatif part, duk la deco a few thing, happy biler idea Wanz di terima pakai, itu yang make me more happy..So far semua persiapan kami wat sendiri, termasuklah barang yang nak di isi dalam goodie beg.. Unty Wanz wat muffin, Agar-agar kering, Kek hantaran and etc. Xtahu dah nak citer aper let see this picture.. below..



PERSIAPAN !!~


Mari membalut muffin

Gossiping

keadaan haru biru

Yeah dah siap

Ini yang aku balut !!~

bersambung !!~

No comments: