Saturday, 14 June 2008

Malam Minggu !!~

Hey !!~

Hehe after a few thing happen.. i feel a liltle bit release rite now.. thank God. Malam tadi just duk study jer la memandangkan final exam untuk short sem adalah next week. Study pun mcm xnak jer kan entahla memang xde mood, tapi wanz tetap jugak baca and wat latihan sket.. ada kawan-kawan datang lepak semlm tengok bola, wanz plak mmg jarang tgk bola so mmg xtengok terus. hahaha sangat pelik kan? tapi bukn la x amik tahu just x tgk jer..

Habis jer first match sajer jer la ajak one of my rumate kuar pusing-pusing itupun kalau dia nak pi and pak guard sempoi. Kalau x mana pak guard nak bagi.. ikut mood dia la kot. Pusing la KL duk atas keter jer, lalu klcc, lalu jalan sultan ismail, pi petaling jaya and terus ke shah alam. Haha shah alam ni wanz suka tengok rumah-rumah kat seksyen 7 & 9.. besar giler babi.. hehe. so pusing depan rumah diaorg mcm nak merompak taw.. matilah pasni no kete kena suspek.. huhu..

Dah xde idea we all terus jer balik sambil melalak atas keta.. sampai bilik dah kol 6.30 pagi, solat dan tido ler.... papepun i enjoy and akibatnya skank kepala pusing and pening sbb tido xikut jadual...

xoxo

Lo's of Love
~ WaNz ~

No comments: