Thursday, 5 June 2008

Hari-Hari

Hey!!~

Waaaaaaa terkejut lite-lite boleh? hehehe.. yesterday Wanz kuar temankan nazrie pi lowyat, nak pi usha barg.. so ikut jer la kan, lagipun okey la dari Wanz duk sentap dalam bilik sebab tetiba leh emo ngan sowang ni..

We went to GSC pavillion, nazrie awal-awal lagik gtahu nak tgk Long Khong 2, tapi sygnya kat situ x release lagi.. so pas bincang xtaw nak wat pe, decide la tgk citer Superhero The Movie.. overall Wanz bukan faham sangat citer ni.. i mean plot citer yang ntah pape.. time gelak Wanz gelak then blur gak sebab citer tu habis awal. 1 jam 20 minit jer.. jap je kan? huhuhu.. then pusing-pusing la kt pavillion tu.. nak shopping xleh la sebb weekend nanti ada gathering ngan senior2 Wanz so kena la tunggu..

Tengok jam baru kol 6 ptg so Wanz ajak nazrie pi KLCC, hehehe pasni semua kawan serik nak jalan ngan Wanz coz Wanz memang suka jalan tambahan lagi kalau kat tpt gitu, besh.. Penat tu langsung xde.. sampai kt klcc terus la pi mamam.. Wanz mmg x mamam pape lagi sbb i'm still on diet..huhuhu desperate nak kurus boleh ke? lepas dinner then pusing-pusing la sambil singgah a few butik and aim a few shirts and jeans.. entah biler nak beli xtahu, aim jer.. then kol 8 we all balik la.. waa hujung minggu ni sesuatu yang menarik akan berlaku, itupun kalau xde halangan, nanti wanz stroy later..


On the way balik, my rumate sms me, katanya petrol dah nak harga which is RM 2.70, ikhlas Wanz x pernah amik kesah sangat sebb Wanz guna motorsikal jer, itupun untuk ke kelas.. penuh satu tangki pun, leh tahan till 3 minggu then ok ler.. cuma biler minyak naik, semua harga barang akan naik.. aper lagi nak wat..jimat jer la, Wanz still student so terpaksalah susah dahulu senang kemudian.. terfikir gak, mcm ne lah kehidupan orang yang susah,mungkinkah mereka akan bertambah susah till melarat.. pernahkah pihak atasan fikir.. renung-renungkan lah!!~ pasni banyak jalan kaki la dari naik motor or kereta..


Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: