Wednesday, 25 June 2008

3 in 1

Hey !!~


Waaaa finally.. berjaya update my blog.. hahaha gigih. actually wanz kat umah ni internet ada tapi nak cari cabel untuk transfer pic ni susah nak dapat. Erm biler wanz balik kelate ek? lupa seyh.. okey dah ingt, wanz sampai umah on 21 june.. then keesokan harinya wanz dah terus lepak with my buddy which is aieman and afif.. oopss silap cikgu afif.. hik hik..




Al kaedahnya, this is all aiman's plan. dia la plan semua wanz and afif just follow everything.. pi main bowling kt KB MALL.. as usual la me win the game.. hahaha yeah even dh lama xmain i still can score yeah..(matilah pose perasan nak mati, kalau score exam xpe gak) so next time to both of u guys nak ajak aku main bowling pi practice dulu.. gelak sombunk!!~ actually nak lepak kt port biasa agak xbesh sebb dua org lagi xde.. both of them plak duk busy with the final exam of short semester.. mereka tu nazri and nazmie.. hurmm aperla korunk ni cepat la wei balik




So skank ni kat kampung gue dah hujan xdela panas memanjang.. time balik cuti ritu x hujan langsung..so sangat panas..skank ni dh suam-suam kuku.. next stop three of us lepak kat Big Apple kt Tesco.. till malam..




~!! Afif !!~


~!! aieman !!~


aper yang disembang?? macam-macam.. layanz.. nextday plak xkuar mana-mana wanz just lepak kat umah jer sebb mereka berdua ada keje..huhu then esok nya lagi wanz pi sekolah tempat wanz blajar dulu.. lepak2 jer kat koperasi sekolah tu then lepak2 jer kt situ jumpa cikgu-cikgu and a few staff.. best gak ler.. then pi lepak kat kedai kecik yang dekat ngan sekolah and rumah aku... with aieman.. then balik umah lepak kat umah jer la....
............end!!~




WaNz mintak maaf citer dlm entry kali ni agak campur aduk and ntah pape kerana mmg entah ler..... huhuhu k la nnatila wanz citer lagik.. neway rini aiman dah balik KL.. jumpa saper buah hati dia kot.. hahaha matilah aku kena tibai ngan dia.. okeyla daaaa




Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: