Thursday, 19 June 2008

Lepas Tension !!~

Hey !!~

Waaa, finally short semester berakhir.. biler berakhir?? bagi wanz each semester berakhir bila last paper of examination la kan? hehe short sem ni i just only amik 1 paper jer.. tadi exam entahla.. hopefully dapat yang terbaik.. i just try my best to get a good result... Exam end at 12pm.. alhamdulillah la gak, the rest wanz no comment la tunggu jer la result okey..


Actually wanz dah plan nak gi lepak-lepak pas exam even sesorang pun, tapi at last ada gak kawan-kawan join which is ajim and zaki.. Dalam hujan lebat we all gigih gak pergi ni.. Depa nak tgk wayang kat times square so okey jerla wanz ikot. Kalau ikotkan hati nak gi kat klcc jer.. leh jumpa orang hik hik..





Ini citer yang wanz tengok :-





Seriously this movie sangat besh and wat wanz gelak x henti.. sepanjang citer tu wanz gelak jer x hengat okey.. ajim gtaw pas habis citer, dia kata ko gelak x henti dah la suara ko jer yang dengar.. hahaha.. seriously sangat menghiburkan hati..

Wanz bukan reti sangat nak review panjang-panjang.. cukupla secara ringkas.. this movie citerkan kat kita bahawa jangan takot nak capai impian sendiri, kerana masa depan kita adalah milik kita.. next citer ni jugak shows how to appreciate with what we have rite now, jangan tamak mahukan benda lain kerana kurang atau lebih dalam diri kita, itulah istimewanya kita ini..

Bagi wanz watak panda ni best sebb dia mcm selamber jer, even panda ni comel jer kan.. susah nak bergerak tapi still berusaha laa.. at last coz we believe in sumthing then the result will be good and excellent.. work as a team bagus tapi belum tentu berjaya tanpa perancangan yang rapi..

Itu ker review nya? hentam sajerlah belalang.. ni dah ngantok taw penat giler.. dari times square ke sungei wang then ke pavillion.. wah mood shopping makin menjadik.. sempat beli short and top.. tol ker matilah salah paham.. lantak laaa. pastu hasut plak ajim beli barang.. akhirnya beli jugak yeah.. hasutan aku berjaya!!~ dinner kat food court kt pavillion.. best gak ler, harga biasa jer, and overall memuaskan...

Konsep haru biru okey entry kali ni kerana wanz penat giler jalan tadik..

Next entry : Press Conference!!~ AWAS

Lot's of Love

~ WaNz ~

No comments: