Friday, 20 June 2008

Please Take Note !!

Hey !!~





Press Conference ??? Hehehe.. xdalah wanz just nak tolong selesaikan perkara yang kusut di kalangan kenalan wanz yang sedia maklum siapa wanz.. aper taknya sebokla ada yang bertanya who is imran?? mula-mula dapatla nak explain one by one tapi biler makin ramai bertanya then inilah persoalan yang patut wanz jawab okey.. i'm not superstar adatlah manusia, biler kita wat baik ada yang nak bercakap? nan ado.. tapi sekali jer nampak kelemahan terus nak propa sana-sini.. okeyla let be optimistic..



"firstly imran kat blog wanz ni tiada kaitan dengan sesiapa, seperti ada yang merepek kononnya wanz minat imran ajmain la or mana-mana orang bernama imran.. imran kat sini tiada kaitan orang yang hidup atau dah meninggal.. actually zaman baru kenal internet dulu i use to chat with people using this name.. so biler dah selalu guna then mcm lekat la.. so guna lah nama imran..okey itu jer explaination nyer.. nama wanz adalah nama sebenar wanz.. so sebab xnak guna nama haqq then i put imran.. okey.. clear everybody?? hehe jap nak pasan jadik superstar.. bintang kecil kot.. kecil ker? hahaha matilah ko..



okey nama btol wanz ialah wan mohd abdulhaq.. lahir tahun 1986.. bukan 1987 okey.. email kat ym itu sebabnyer 86 dah ade org guna so i use 87 la.. berzodiak scorpio.. pure kelantanese but berjaya sembunyikan identiti kelantanese in term of loghat.. haha matilah aku poyo lagikk.. tapi ada aku kesah..?? okey la xperlu tahu semua pasal wanz.. just add me kt friendster or myspace u will know who am i..



Case close!!~ hehe no more question k.. some part it is personal so let keep it as personal. i love when somebody care about me.. but at least do appreciate who am i dat's all.. okeylah itu jer nak merepek.. muahxx
Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: