Wednesday, 10 December 2008

Twilight , Beremosi sebentar..





Twilight!! yeah dah tengok blom? Dalam sibuk ngan program sempat wan pi layan citer ni. Yeah since tengok sedutan dia kat tv terus wan fallin in love nak tengok. For me it was a great movie, latar tempat citer ni superb sgt then memang best la.. wan suka sangat.. Even citer ni agak slow and lain dari citer vampire yang sebelum ni, but then lakonan pelakon dia, suasana nya make me feel so happy and excited nak tengok. Seriously kalau ada peluang lagik, wan nak pi tengok. hehehe..


Yeah skank i'm waiting for the book. Actually wan dah pergi cari around kl but then out of stock after habis program debat ritu, so nak tak nak, wan susahkan one of my friend yang kat penang, maznah. She manage to find that book then it was the last book in that store, so i'm so happy.. tunggu dia post. thanks maznah, hugs..pasni wan nak start baca till habis semua ke empat-empat buku dia..


Cuti kali ni, banyak tol orang tanya wan biler habis study.. seryesly penat nak jawab.. yup a bit jealous sbb one of my bestfriend dah hbs blajar.. hurm bestnya dia, dah busy carik keje and interview.. i have to wait another year. but then for both of you wan doakan cepat dapat keje and dapat belanja wan. hehe matila berkonsep sgt. hehe. erm lepas raya ni hati sgt xsenang.. entahla too many thing. Seryesly i hope can be like them, insyaAllah.


Yeah wan banyak cakap, kecuali time emo, time banyak kekusutan i will diam. But then itu jer la nak make me feel lega and happy. Yes, kat umah ni lepak ngan family, then friends.. bukan lah kat uni wan xde kawan, ada jer tapi yang memahami kita rasanya entahla, thanks ijal and the geng, u make my life happy kat uni lately. Kat kampung ni sebb my goodfellas semua cuti so ceria la sket, just tunggu aiman balik kampung jer. rindunya time lepak ngan my buddies kat pantai dulu, best sesngt. yer sesngt, wan takut masa berubah segalanya hilang begitu jer.. i hope not..


Kalian sgt bermakna..
Ijal, wan wat tag u later

2 comments:

you are now in my zone said...

twilight 5 star! ;)

cali said...

kami sentiasa akan pastikan kamu happy! hoyeh. mari happy happy next sem okeh :)