Thursday, 25 December 2008

I Need A Break

Salam.. " i need a break" baru jer new semester buka i'm so stressed. It's made me confuse to face all the problem and people.. Sepanjang jadik siswa inilah sem paling pressure bagi wan bukan sebab subject yang amik kerana memang this semester subject yang wan ambil sangat sedikit k. First of all thanks to all of you kerana via blog wan sangat happy kenal new friends enjoy bercerita via ym or sms.

Break ni untuk wan muhasabah diri wan ni supaya tengok balik aper salah silap atau attitude yang orang mungkin x suka atau xsenang. Senang citer wan nak ngadap cermin and teliti betul-betul. I have to face it, if not semua benda x akan selesai. Opinion from all of you wan appreciate it so much. Yang mana wan ada wat silap salah or sebagainya, wan minta maaf bebanyak kerana kekadang wan tak sedar akan aper yang diperkatakan atau perlakuan wan membuatkan anda terasa atau sakit hati.

Lot's of Love
~ WaNz iMraN ~

2 comments:

RyZ4L said...

Take Ur Time Till This saturday.
sunday g mah cik anis.
and kite samong muhasabah diri on Dat Nyte Till Monday~ heee..just b optimistic wanz:)

sang arjuna said...

rileks lah yek
sabo sabo.
kadang tak semestinye orang tak suke kita sebab ade yang kita buat salah. kadang2 kita da buat sehabis baik tapi stil ade orang yang tak suke. so maybe diorg jeles ngan apa yang ada pada kita. barangkali begitu.

sabar ye wanz. uhuuhh :)