Thursday, 25 December 2008

Tag from Ritz

Holiday yang membosankan because i don't know what to do.. So time duk baca blog ritz tu, wan baru tahu i have been tag. Thanks Ritz. So meh kenali diri ini melalui tag ini. Plus i will put some photo that i have been edited via few website. Hehehe.

Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si perempuan (kalau anda lelaki dan vice versa la sendiri) asyik pandang2 anda.

Erm biasanya kalau jalan kat mana-mana i don't even think about this laa.. like i care kan? Sbb kalau sesorang, wan dah biasa pergi terus kat mana yang wan nak pergi, then xamik kesah sangat sekeliling. Unless somebody panggil baru la i realise kot. Hehehe





Pernah tak orang ingat anda bukan anda sepatutnya (Eg: You dah kawin kan? Eh you adik siti kan??)


Situasi ni biasa berlaku. Time aku jalan ngan ayah wan, ada orang datang tanya ni adik yang bongsu ke? Sebab wan basically tinggi sikit dari ayah or may be the way i dress kot. Then time jadi fasilitator dulu few people ingat wan final year student walhal at that time i just enter main campus in gombak.. That's was so sad.. hehehe



Pernah tak drive sasat atau pun anda jadi co-pilot then anda penyebab sesat.


Kalau kat kelantan rasanya x sesat la kot. Pernah drive in KL sesat tapi x parah pun, tengok jer sign board then ikutlah panduan itu. Nescaya anda tidak akan sesat. Hehe yang penting jangan panic, sediakan wang secukupnya and isi minyak full tank yer..


Apa cita-cita orang tak nak buat tapi you beria-ia nak jadik..



Ayoo.. aper ek? Hahaha kira bulu beruang.. I percaya xde siapa nak buat. Hehe wan kan rajin, daripada bosan jer baikla bergurau senda ngan beruang.. Bapa tunggal tu pun mcm menarik taw ritz. Hehehe





Kalau ada, ceritakan satu kisah sedih dalam hidup anda


Bile bertemu dengan kawan-kawan yang berpura-pura baik depan anda belakang duk mengata or tanpa lihat diri sendiri dulu. So for this group of people i suggest beli cermin and cermin diri. Jadi diri sendiri lagi elok dan baik percayalah.




Kalau anda pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.



Erm.. Erm.. Erm.. haaaa... Erm.. let it be la. Hehehe




Apa perkara yang you suka buat sejak dua menjak ni? Dulu-dulu plak aper hobi anda?



I suka shopping yes shopaholic sesangat spend few hundreds for a jacket and it's crazy i think pastu insaf jap. So i found new love dengan membaca buku novel. Skank i dalam proses nak habiskan siri twilight ni. Kalau dulu hobi wan aper ek? Entah there are thousand of hobbies that i have to count. So let it be la.


Apa pesanan penjaga anda yang paling diingati dan selalu membuatkan anda beringat-ingat.



Solat jangan tinggal ( still termiss.. ishk ishk ), Jaga adik-adik, and belajar sampai berjaya ( alahamdulillah both my sister mmg superb dari abg dia) then Xda duit bagi tahu ( hehehe from my dad so mmg xde duit bg tahu my dad lor )



Dah itu jer. Anda dah makan??


Alhamdulillah baru pas lunch tadik kat cafe. Kenyang.


People that i wish you to this tag

~ Ryzal
~ Cali
~ Ricca
~ Mizzah
~ Imma





2 comments:

RyZ4L said...

aiyooo...kemain!
siap suruh manusia mencermin diri lew...heheh! aiyoo.~ tagged i kew? hehe. nnt i try buat~:D

rizz said...

huaa clustt kan dh pndai edit pkai fot fun hahak..kemen nk ckp ngn beruang bgai:p