Monday, 8 December 2008

Me With my Friends..

Sentap jap.. tiba jer kan? Bukak entry ngan sentap. Actually i like to justify everything biler i dah taip. But then semua tu hilang, doesn't exist while i'm typing this entry. Terukla macam ni. Hurm..






Raya haji kali ni biasa jer, mungkin wan jer kot x rasa excited sgt, even i plan to do so many things. Huhuhu,yeah malam raya i spend my time with one of my bestfriend's and his friends, also my friends la kot. hehe.. Aiman and Awang. Aiman text me a day before, asked me to join them lepak-lepak kat kota bharu, plus awang nak surf tenet katanya. Yeah this is the first time meet him,lepas dah banyak citer pasal dia wan dengar. huhuhu, ingatkan macam susah nak kamceng but then sempoi and layan cuma biasalah sesaper pun mcm lepak first time mesti senyap kan. hehehe.






Aiman and him like twin brother k. Hahaha sah-sah pasni wan kena pukul ngan Aiman, but then sonok tengok both of them. Lepas jer lepak kat Hayaki Kopitiam Jalan Kebun Sultan, KB. Kiteorang terus pusing jer kota bharu,tunjukkanlah pape yang patut, cuma kalau datang siang leh la pi jauh lagik. Xpe next time kalau ada peluang, why not kan? Siap wan plak jadik driver, seryesly bawak kete orang ni memang wan cuak, yes because i'm not a good driver.. So tidoe..






Mornink, sedar jer pagi, dah dengar orang bertasbih kat masjid, and i check my watch it's already 8.15am.. uwaaa dah terlambat untuk solat sunat aidiladha, so bangun and wat la pape yang patut and termenung lagik. Hehehe waiting for my goodfellas and friends. Sempat pergi anta daging qurban kat rumah saudara mara kat kampung. Kol 3 lebey barulah aiman and awang,nazrie,nazmie and k.neem datang. Afif x datang, sebab balik umah atok dia, lepas umah aku pi umah nazmie. Memang aku la yang bercakap x henti. Yes,i really hope selagi ada nyawa and mampu, wan nak spend time with my family and goodfriends.


Esok, aiman and awang already going back to ipoh, memang sekejap datang kelantan.. Moment setiap saat itu kekal sebagai pengalaman yang xmampu kita beli dengan wang ringgit. To awang yang first time wan jumpa, maaf yer kalau jadik tourist guide yang memang non stop bercakap, usik both of u ke and anything.. Aiman, hang lepas interview jangan balik sarikei plak, terus balik pasir mas yer.. hehehe


Aper plak program my goodfellas nanti, just have to wait and see

4 comments:

RyZ4L said...

wuuuuuuuuuu...
bercerite d sini sajorks:)
hehe. ur pic je takde.
mampu men nyorok2.
haha. anyhow~ selamat hari raya eid adha!!:))))

Mr AzRai MaRCeeL said...

haQ...pic ko tak der pon...promote mber jer ek..hihiih

rizz said...

mne gmbr haq? hsem la mber..nk knl hahaaaaa

WaNz said...

ayoooo..
haq xde org nak snap pic
sudey..


mereka dah berpunya..
oit ceq x jual kawan la.. ishk ishk
dak dak ni..

teruk nanti haq kena marah ngan both of them.