Saturday, 27 December 2008

Histeria

Last week on Sunday, wan and my friend zaki ke times square untuk menonton cerita Histeria. Sejujurnya wan bukan la fan cerita seram yer kerana wan x akan duk diam kalau tengok cerita seram ni. Hehe. Tetapi sebb komen yang positif dalam newspaper so wan jadi berminat untuk lihat and feel it. So ini cerita seram kedua wan tengok kat cinema after jangan pandang belakang.




Histeria sebuah cerita bergenre seram tetapi diolah berbeza dan punyai jalan cerita yang berbeza dengan cerita seram keluaran Malaysia. Setujulah jika filem ini diberi pujian oleh pengkritik filem dan wan senang faham via cerita ini. Lupakan seketika kontroversi pasal adengan ciuman and lesbian just fokus pada jalan cerita yer.





So tahniah James Lee and all the actor and actress for this film.


In the other hand, few weeks before wan sempat tengok antoo fighter with few friends rasanya kami gi ramai-ramai untuk tengok cerita tu, at first nak tgk madagascar tp dah penuh so tengokla antoo fighter. Sedih dan sangat menyesal sebb inilah cerita paling down yer dalam tahun ni. We all tengok 15 minit pertama jer pastu tidur secara berjemaah, satu baris tidur.. huhu sedar-sedar filem dah habis..


Just can't wait to watch Muallaf, directed by Yasmin Ahmad a superb director.

3 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

histeria mmg best kan! simpati pd u sbb tgk antoo fighter...hehe :D

.liyana. | C E R I A | said...

best yeh citer histeria ni?seram gila tak?

RyZ4L said...

my bro kemain pomot histeria.
die ckp seram
dia x ckp lesbow scene.
shud watch!!
mao tengok:p