Monday, 22 December 2008

Tagged from Imma

Let's settle all the tagged.. sorry a bit late. hehe


1)Do you think you're hot?
~ Ayoo soklan.. erm macam ne ek? Dengan merendah diri I say nope.. entah I’m cold coz I’m Cullen’s family ( influenced by twilight trilogy ) hahaha.


2)Upload your favourite picture of you!












3)Why do you like that picture?
Okey actually dalam pic above, it’s all gather five of us.. my best buddy and people that I can trust the most. Yup I really appreciate their existence and really glad to have them in my life.. Hehehe semua pic ni di tangkap time cuti yang panjang. Persamaan pic ni adalah di ambil musim raya. hehehe


4)When was the last time you ate pizza?
Erm lupa biler ek?? Rasanya time tu farewell party kot. Bukan party pun.. time tu wan bunjer few people kat pizza hut taman melawati.


5)The last song you listened to?
Super Trouper ~ ABBA.. dengar time tengok movie MAMMA MIA


6)What are you doing right now besides this?
Watching MAMMA MIA


7)What name would you prefer besides yours?
Erm.. Suka nama Daniel and Imran.. I don’t know why. But then nama skank ni dah cukup baik dan elok Cuma orang nyer jer x elok perangai hehehe. Thanks to my both grandparents yang susah nak cari nama untuk wan dulu. Jangan xtahu nama abdulwahab and abdulwahub memang ada dalam list diaorang..

Yeah end of this Tagged
Thanks to Naurulhaqq a.k.a Imma

5 comments:

sang arjuna said...

kemain meriah gambar. kata upload gmbr febret you tapi ha, kasi satu kampung nye gamba. meriah! haha

kemslm kat sicangkung berbaju mewah dan suwa pendek. hiks. sempat lagi tuh :P

rizz said...

gmbar yg kat keta cm photoshoot siott haha

RyZ4L said...

kekdahnye..
wah. lua uia berbuka aurat.
i call pak gad:p
huhu~~
yey! start updatng ur blog!!:D

WaNz iMraN said...

Sang Arjuna !!~

Maafla.. i mmg over sket..
xbaca arahan elok2 katanya..

Baju merah tu??
I ke?? hehehe.

Rizz !!~

Kalau nak tahu sbb haq paksa la baru depa nak amik gambo gitu, tapi semua tu natural la kot.. best.. suka giler pic2 ni.


Ryzal !!~

Dalam uia pun i maintain bukak aurat.. boxer sana sini.. hehe lagi meletop.. matila xsedar diri

sang arjuna said...

wah boxer sana sini?
meriah.
i mao skodengz lah :P

kemain background baru. citarasa sunggoh :P