Monday, 22 December 2008

Siri Twilight

Oyeah !!~ Merasa wan update few entry in one day. Kali ni wan nak share sikit ngan pembaca blog ni pasal buku. Actually wan dah lama jugak stop membaca buku novel either english or malay and any genre. Rasanya dalam collection wan adalah koleksi buku Sophie Kinsella, then wan stop sebab tiada masa sangat nak baca buku cerita ni.


It's change after tengok movie twilight. One gurl yang kuar ngan wan jugak untuk tengok movie tu duk asyik promote pasal siri buku tu. Yup mula-mula xde la minat sangat nak beli, lepas tengok movie tu terus wan falling in love. Yes wan still terbayang all the scene yang ada dalam movie tu.


So wan usha kat borders, kinokuniya, few mph and other places only book number 2, 3 and 4 jer ada. So macam dah give up. Terus teringat wan ada kawan kat penang, maznah namanya, she's manage to find twilight international edition kat sana. Sebab wan nak cover asal, xmo cover pelakon tu. Hehehe, memang wan demand sket. So alhamdulillah hari raya ke dua dia dah poskan buku tu ke umah wan di kelantan. Thanks a lot..


Skank wan sedang habiskan book number 3. Number 1 and 2 dah habis wan baca time cuti hari tu.. Seriously best and wat wan berjaga malam just to finished that book.. So jom la join wan baca buku ni. Habis jer siri ni, wan macam nak cari siri lain plak.. nanti la kita fikirkan..












4 comments:

you are now in my zone said...

wah...respek :)

RyZ4L said...

i pon x ske novel~~
waa..blok i xde ayer. kne mandi blok laen. terpakse beramah mesra ngan jiran2~~ heheheh. byk nye novel wanz bacerrr....ley la pinjam!:p kemain tros sorok kan!:p

WaNz iMraN said...

Nuar!!~

Aper yang respek nyer??
Perli kiter la tu.. hehe

WaNz iMraN said...

Ryzal!!~

Wah
Ye ker you xsuka novel??
Habis la you pakai towel je kan
berjalan keliling blok..
Makan hati semua yang memandang
hehehehe..

Pinjam ler..
Ibaik bg pinjam cuma cerewet jer sket.. hehe