Monday, 24 November 2008

Your Ex ???

Ryzal!!!! he's tagged me again. Yup dia sangat rajin kan? So meh la wan fikir aper nak jawab kali ni dalam tag untuk kali ini. But before that, Ryzal, i will do ur second tagged, sebabnya skank xde orang nak snap pic i, so yang 1st tagged tu postponed yer (mati berbelit), hiks.

Let's Begin:-

WHAT IF YOUR EX-GIRLFRIEND/EX-BOYFRIEND SAID THESE TO YOU,

1.hi,how r ya?

alhamdulillah, sehat.. u? (baik x?)

2.hey!you wanna go to mall?

sorry, i xpergi mall time sale season (kekwat sangat, walhal time tu ler pi)

3.i love you..

thanks, but then it' time already past.. just move on.

4. do you want some cookies?

what? am i not fat enough to you? (entah naper nak jawab mcm ni ek, haha)

5.can u take me a picture?

ouh, ur camera brand aper? (tetiba kalut tanya brand camera orang, tetap xnak kalah)

6. help me in my homework

sah-sah bidang lain nak tolong aper nya??

7. here's my gift to you

lor, susah-susah jer, terima kasih daun keladi ...(sambung k ayat ini)

8. let's just be textmates

sorry, i pakai public phone jer since clash with u.

9. do you want me to buy u an ipod?

yess off course, ipod touch better .. lagi baik kalau bagi iphone sekali.. mampu ke?

10.let's sit together in the bus..

Jap biler i plan nak naik bas ngan u? (terus jalan kaki jer)

11.hi baby..

ekau buta ke aper? sah-sah i ni dah leh jadik bapak baby (dalam hati gelak kuat-kuat)

12.you still cute

yes i am, but then not for you.. (untuk saper? pening jap fikir sambil jalan)

13.i still love you

pitching larik, try u sebut dalam nada yang betol.. mana tahu leh jadik artis jamban..

14.can i visit your house?

erm dah lamer ke tukar keje jadik pembanci penduduk kawasan perumahan i?

15.do u love me

u know the answer but then semuanya dah terlambat.. Let it be just move on (berlalu dalam kabus dan hilang disebalik kabus tu.. makan hati heidi klum,LOL)


Follow these instructions:
named 5 candidates on ur listask them to complete this tag repost on their blogwrite the title"WHAT IF UR EX SAID THIS TO U?"

- Ritz (sebb dia xpernah tag wanz, plus nak tahu aper ritz nak cakap)
- Cik WaNie (sajer, sbb cik wanie ni diam jer ngan wan)
- Pyan (cara untuk kenal kawan-kawan baru)
- Afeeq ( alasan sama mcm pyan punya)
- Pemilik blog F the World (thanks for visiting my blog)

4 comments:

RyZ4L said...

wah wah! motif nye? no. 4 i very loike the answer. humor to tumor sajorks:p hehe. have fun with d debatng committee yeah wans.

you are now in my zone said...

no 2 spontan sgt! haha :P

cik wanie said...

dah jawab dah...hehehehehehehehe
TQ dear:)

F said...

hey!

nanti i wat k

;P