Monday, 17 November 2008

I'm here.. :)

Oyeah..


Tiba jer kan? Erm merasa few days i'm not online.. Hehe internet ada kt rumah but then wan malas nak on laptop adik then mengadap laptop jer. Wan tiba kat pasir mas pagi khamis last week jam 4.15 pagi. I dunt know mcm ne pakcik driver to bawak but then rasanya laju sangat. Yerla wan dah tersangat penat kemas bilik and angkut semua barang so naik bas terus tido. Yeah sampai umah kol 4.30 pagi, selongkar dapur terus breakfast kaedahnya sbb the whole day tu, wan xmakan pape.


Erm banyak ke citer wan nak share? entahla.. bukan ada benda menarik wan wat kat umah, just bangun tengok tv, baca novel or megazine then tgk tv lagik then tido. Last saturday kuar jap gi celebrate my besday, adik wan belanja atas paksaan dan kerelaan diri dia sendiri.LOL. hehe nantila citer pasal tu and pic wan post later k. Balik umah ni like u wat teraphy la, tenangkan otak dan lupakan semuanya. Hehe then so far so good mmg hp pun letak jauh-jauh tanpa fikir pape. But then semlm somebody text me, gtaw dia sunyi.. ayoo sah sah la wan xtahu saper plus i have no idea siapa dia so just ignore jer la.


Skank kat pantai timur dah masuk musim tengkujuh, actually suka gak musim ni sbbnya hujan and sejuk, walaupun xde salji tapi xpanas la kan so okey la. huhu my moyang plak dah balik umah dia, wat preparation banjir katanya.. hehe kelakar plak tapi itulah dia. Okeyla itu la yang wan kongsi sedikit so nanti la wan cuba post entry sebaik mungkin.. to all of you, selamat bercuti then selamat melakukan tanggungjawab anda sebaik mungkin. Ingat orang yang tersayang.. :)


Lot's of Love
~ WaNz ~

3 comments:

haneem said...

hehe...btol2 nk sokong cite wan tue..driver bas mmg bwk laju giler..kol 4 lebeh dh smpai...kalah f1 driver kot...ujan ke x..x kira..redah je..hahaha..

miss galaxy said...

time hujan mmg best tido kan wan
bile wan nk blk KL nie
cik anis nk ketemu
nk wan belanje nasi lemak antarabangsa..hehe

WaNz iMraN said...

haneem,
hai miss haneem da diva..
yeah sgt cepat yer
cuak pun layanz jer la
janji tido dengan nyenyaknye


cik anis,
yeah best tido
lagik best ada selimut and bolster
balik KL?
hurm soon hiks..
gitukan kena bunjer lagik.. hehe