Monday, 24 November 2008

Hari Ini, Esok dan Semalam

Hey.. It's me again. First of all pengumuman semua tu xde papepun, i think biarlah dulu or let it be, mungkin mainan perasaan kot. Seronok biler kat kampung tu lain, yup banyak kelebihan tapi terpaksalah tahan telinga dan sabar kalau ada yang marah or pape. Mulut orang kita x dapat halangkan. I spend my time with both my sister.. Alhamdulillah my youngest sister, terima result UPSR hari tu, then she did well, i mean dengan kesihatan dia, xhadir ke sekolah, i believe she work hard, then dia pilih untuk sambung belajar kat sekolah agama.. Once again i pray for her, untuk test nak masuk sekolah tu next week. Hopefully she can do it.


Skank ni wan nak upload pic but then, i 'm not using my pc plus this computer didn't have nokia software so that kena la tunggu dulu k. Wan online using zaki's computer, he's busy with royal debate so wan xpayah la susah-susah nak angkut kotak pc tu.. Hiks papepun wan still update mana yang patut dulu.


Musim haji telah kembali lagi, para jemaah semestinya gembira untuk menjadi Tetamu Allah s.w.t pada kali ini. Moga para jemaah selamat pergi menunaikan ibadat dan juga pulang ke tanah air. Tidak semua orang mampu pergi menunaikan ibadat ini, terfikir wan bilamana seorang makcik yang menyimpan duit simpanan selama 20 tahun untuk pergi menunaikan ibadat haji, lama kan? Jadi renung-renung, dan fikir-fikirkanlah..


Pertandingan Debat Diraja 2008, antara IPTA akan berlangsung pada 28/11/2008 ~ 3/12/2008, so sebab itulah wan ada di kampus skank. Wan bukan lah sebagai debater tetapi sebagai komiti bagi menjayakan program ini. Mampukah pasukan UIAM mempertahankan kejuaraan yang lalu?? Kita tunggu dan lihat. Untuk pasukan UIAM bagi ketiga-tiga kategori, good luck and all the best.


p/s: ryzal, i will do ur tag later k.

No comments: