Saturday, 29 November 2008

Sepatu Kaca Ku

Uwaaaa Dato' Jimmy Choo, i need shoes.. dah design x untuk men's?? or dah ada just i'm not alert? hehe.. Mimpi sajork k. Okeyla sesungguhnya tag itu semuanya perlukan yang pelik-pelik so kali ni xdela pelik sangat. Cik Ryzal, i minta maaf lambat la wat ur tag ni, attention to cali bukan bermaafan sempena aidiladha k, tapi sempena thanksgiving.. leh?? okeyla let's proceed..

ARAHAN :
Snap pic kasut anda then propa sedikit pasal kasut itu.. :)


This is my collection k, sebab wan hanyalah student yang agak sempoi then tidak memerlukan kasut yang banyak jadi ini sahajalah yang wan ader. Hehe konpius jap rasa macam banyak tetapi selepas di susun, kemana kasut aku yang lain??? Lupakan.. Niat untuk tambah koleksi kasut memang ada tapi nantila.. Okeh.. hehe so jom kita ceritakan pape yang patut pasal my collection yang x seberapa ni..



Dalam koleksi di atas, kasut ni umur di paling lama.. Wan rasa dah beli kasut ni beberapa tahun yang lalu, bermakna kasut ini sgt lama usianya. Off course dibeli oleh my dad sebb tyme ni dia yang pilih kasut so terima jer la. Kalau x silap kastu ni beli time menengah atas.. Sebab kat sekolah wan pengawas so pakai la kasut ni.. Since kat gombuck ni wan hanya pakai untuk function tertentu, so wan x fikir lagi nak replace kasut ni so nanti-nanti la.. hehehe. Kasut ni brand POLO, and bukan dari siam or uptown mana-mana yer




Kasut from CLARKS ini pula, di beli oleh ayah wan setelah wan mengkomplen yang wan xde lagik dalam koleksi. Kasut ni wan pakai untuk kemana sahaja yang dirasakan sesuai dengan keadaan. Kasut ni beli tahun 2006




this is my latest shoes.. lepas kasut wan kena curi time latihan gamelan tu, two weeks or a week after that i went to pavillion with k.neem and namiey.. Pi pakai kasut lain, tp kasut tu menyebabkan kaki wan sakit, so amik keputusan la beli this shoes. Adam bgtahu, "imran ur shoes ni mcm ballerina punya shoes" lepas tgk balik, shape depan dia jer.. But then pakai jer la.. i love it.. hehe



Erm ni kategori kasutkah?? hehehe let see.. yer la kot.. sandals from SEED ni, beli time nak raya ritu hehe. Wan xtahu naper but then selipar atau sandal untuk guys amat susah wan berkenan.. Punya pusing pavillion then a few places tetap xde yang taste.. so amik keputusan beli jer la.Sandal ni xleh pakai jalan jauh. Sakit kaki nanti.. huhu..
.
.
.
.
.
.
Okey itu sahaja tag untuk kali ini..
Selamat mencuba kepada sesiapa yang berminat..
:)






5 comments:

RyZ4L said...

kaca sangat~
i luv d sandel.
huhu. next time datang ur rum~
better kunci~ if not. ilang la nanti~ mati la i jalan ala2 x de kaki sebab longgar~ huhu:D

cali said...

kemain lagi pose kasut2 u olz. mati akal pekerja2 jimmy choo tengok. hahaa
wah clarks dan polo. kemain bergaya dan mahal.
patutnya jalan kaki ke atas, tangan ganti tugas kasut sbb kasut2 mahal tak patot jejak lantai :p

owh kasut u ke yang kena curi dulu time gamelan. next sem kita selamba main gamelan sambil berkasut yek ;p

(kemain panjang comment aku ni)

owh sempena thanksgiving ke? hayam mana u olz ratah ;p

you are now in my zone said...

sandal tu look feminin ;)

anti feminin said...

anuar aku rasa kau lagi feminin kot dari sandal tuh!

WaNz iMraN said...

Ryzal..
Hehehe thanx..
kaki i saiz 10 or 11..
huhu harus u xdapat jlan nanti

Cali..
gitu sekali kan??
i beli time sale sajork..
huhu terus nk i jadik ahli sarkas.. kaki ke atas tangan ke bwh.. mampukah i??

Anuar..
Hehe yer ke??
Tapi love it..


Anti feminin..
ayo.. tiba jer kan??
hurm motif?