Tuesday, 11 November 2008

Selepas Exam Tamat







Hey!!~





Uwaaa it’s time to release everything. Hehe, previous entry pasal exam wan citerkan last date exam wan on 8th November kan? Hoho so kali ni cerita lepas jer exam, awal-awal lagi wan ada sembang ngan my friend pasal nak uat pe lepas exam. So tanpa plan nak gi mana, lepas jer solat isya’ we all terus ke McDonalds kat Zoo tu, lepak situ sebb merul nak tengok bola Manchester United vs Arsenal, wan dah lamer x spend time tengok bola bagai ni.. So lepak situ sambil makan till bola habis. Yeah wan x tengok bola but then wan tengok orang kat dalam Mc’D tu sambil cuci mata. Besh ooo, hehe sangat meletop hiks..


cyberjaya

istana kehakiman

feeling jap.. pic ni paling wan suka.. snap sendiri k..


Habis jer bola, still xtahu nak pergi mana.. So we decide pi putrajaya plus mirul pun nak cuba tangkap gambar, almaklumlah dia amik skill photography. Otw nak putrajaya tetiba jer tukar sket , pi cyberjaya dulu then baru pi putrajaya. Erm first time masuk area cyberjaya ni, sah-sahla I orang kampung sajork. Hehe, then pusing-pusing tengok xde pape kat cyberjaya t uterus we all pi putrajaya.. Yeah rasanya first time wan sampai dulu kat masjid and bangunan govt tu masih lom siap. Second time plak pi, kenduri kawen sepupu ayah wan kat dewan di putrajaya so this is the third time. I’m quite excited, yerla orang kampung tengok bangunan pelik.. hehehe Teruja jap okey. So stop jap depan istana kehakiman ni then tangkap gambo.. actually pic yang wan tangkap guna cybershot sajork 6.0 megapix then for me sgt puas hati okey, but then kamera orang tu lagi melets sbb SLR.. huhu.. but then nanti wan tunjukkan pic yang merul amik guna cam dia, but then ada lagi pic dia bg, sgt save yer orgnya.. so awek-awek di luar sana make sure u all ada pendapatan sendiri kalau nak kapel ngan merul (matiler)


still guna auto snap tu..

ini pun..

this one i like too

lenguh berjalan berehat sebentar sambil melihat bulan..


yeah orang belakang tu sibuk snap pic


MAMPU?? hehe

Dah puas pose pelbagai gaya kat area putrajaya, we all terus kuar dari situ untuk cari Kopi, driver dah ngantuk.. Memula nak gi kajang, but then dah Nampak signboard cheras, so we all terus sajork gi sana sbbnya wan tahu kat area HUKM tu ada McD. Tol pun xdela mahal sangat, Cuma kalau ulang alik tiap-tiap hari tu agak sakitla.. hehe. Ni McD kedua we all pergi untuk satu malam, merul minum kopi, me minum milo supa wan makin tembam dan kembang mcm belon..huhu. Actually memula nak gi bangi carik McD, but then biler I call zaff, he said that xde McD kat bangi, itula we all terus jer ke cheras. So lepas jer dari McD, xtahu nak gi mana so we all pi Uptown Cheras.. Memula macam excited nak gi, tapi biler sampai rasa malas plak. Plus tadi dah msg Ryzal tanya dia kat mana, so macam jumpa jer la tpt lepak area tu.. Lama gak tunggu, tapi xde la lama sangat.. So sambil tu pusing-pusing ler area tasik tu, tengok ada rush mat rempit jer la yang di tahan sangat ramai.. so wan terus pi tpt tunggu, untuk tunggu Ryzal,Cali and Farique..


Mereka bertiga..


Ryzal jadik photographer..


At last jumpa gak diaorang, Cuma diaorg xpasan malam tu mirul bawak keta lain. So lepak-lepak jer la amik gambar snap here and there, sambil tengok gelagat orang yang macam-macam ada. Text faiz, ingtkan dia ada kt KL but then xde, dia menjaga kawasan takluknya di IPoH.. huhu. Then we all terus balik ke sarang biler tengok jam dah kol4 lebih, but then nak lepak dulu kat McD taman melati plak for breakfast bagai. So we all yang gerak dulu dari cheras, then few minute pastu barulah mereka bertiga sampai. Breakfast, gelak sana sini then terus balik and tidoe.. Esok nya?? Next entry..


Lot’s of Love

~ WaNz ~



4 comments:

scarecrow said...

haha..save le sgt~ aku bz kot mlm 2..kemas brg nk blk haha...ok pepepun slmt bercuti!!

rizz said...

wahh kelezz da lpas exam lepaking erk..nyway gmbar kat putrajaya tuh lawa kennn:p

RyZ4L said...

wah. i loike d pic thou! cos ur pic n mine:) hahaha:p taste. x saba next entry!!!!:D

عيديد said...

After exam is over everybody feel like freedom and so happy. Its time for fun bro! So do I, remind me when I was in campus last 6 years. Anyway good luck and hopefully you get 3++

Cheers,
Aidid