Thursday, 27 November 2008

Weng Lagik ..


Comelnyer ..
Actually sbb bosan ni, wan search kat google..
So terjumpa la pic ni..
Geram plak tengok baby ni, rasa nak cubit pipi dia..
hehehe..


Leh tak wan nak mengeluh? wan harap dapat jadik macam bayi.. tidak perlu memikirkan ape-ape.. Kenyang tido, pastu bangun main.. sweetkan? Hakikatnya, manusia bila time kecik xsabar jadik dewasa then sebaliknya.. What's going on in my life, wan blom ceritakan. Skank ni wan busy jadik komiti untuk royal debate.. Siapkan file-file then get ready untuk program itu bermula esok till 3rd Dec. At the same time wan risau jugak dengan result exam yang akan kuar dalam beberapa hari lagi. I can smile, i can laugh but then my heart empty..


Few days ago, my ex tetiba tego kat ym nak pinjam duit.. bukan wan xnak bagi, tapi pengalaman itu memberi pengajaran.. Cukuplah sekali. Orang time susah carila, biler senang hilang.. Erm wan secara tidak sengaja pernah lakukan pada kekawan wan, then i realise biler kena batang hidung sendiri.. alhamdulillah i hope i can change that attitude.. Semlm duk chat ngan one of my friend, katanya wan macam inspektor, sebab macam tahu detail about certain people.. yup biler fikir balik tol it is not so good.. so wan masih belajar untuk jadik manusia yang di senangi.. Untuk my friend, jangan risau.. wan positive think, setiap teguran wan amik then belajar dari situ.. *wink


Lagi pelik bila ada kawan wan, yang anti with place that i go.. dude, wan sikit pun x ajak kamu pergi, lagipun kamu ingat place that i go tu terok ke?? till now wan fikir aper motif dia, berkawan ngan wan untuk dapatkan maklumat or pape then dia diam.. kekadang wan gelak sebab terlampau hipokrit dengan diri sendiri till x sedar orang lain pula dapat lihat keburukan dia.. Listen here, pandai macam mana kamu pun, hebat macam mana kamu pun.. bukanlah hak kamu untuk menilai baik buruk seseorang hanya berdasarkan tempat dan personaliti..


Untuk my new friends, jangan takot untuk kawan dengan wan atau kenal dengan wan.. Wan ni memangla kekdg nampak diam sket, once u kenal u know who am i ikut tempat dan keadaan la.. Sesaper nak tegur perangai wan ke, wan persilakan.. wan terima seadanya.. insyaAllah..( can i ??) .. :) then wan aku cuba perbetulkannya .. yeah penat dah membebel.. to aiman,nazmie,nazri and afif.. wan rindukan kalian, jumpa nanti ya.. to ryzal n the geng thanks too, xdapat gi jakarta plan pi dalam mesia pun jadik la.. hehe..


Almost 7pm.. so i must get ready sebab headcom and his asst akan marah kalau wan lambat sampai.. jumpa lagi yer..


mencari cinta .. perlu atau tidak


Lot's of Love
~ WaNz iMraN ~


4 comments:

RyZ4L said...

"Semlm duk chat ngan one of my friend, katanya wan macam inspektor, sebab macam tahu detail about certain people.."

wah..gtew skali kan!:p inspektor ek? anyhow. Jal pon maw mintak maap. mane taw jaL terpanggil u inspektor ke...huhu. xde niat buat u piki yg negatif. haiho~~:p

owh. melaka pon...melaka la ek!!:D
ikut je. tp kt penang pon cm best. ade je tempat panas. tp org nye hangus! grrrr...scary!:D

huh. kite g Tioman or Pangkor. Pangkor my fren pegi. banyak gile!!! u know wat....sangat banyak!! blessing island!!

WaNz iMraN said...

oit yang oit.. u jangan duk terasa bukan-bukan kan i kidnapped u lepas tu letak kat pangkor.. ada mau?? heheh..

x terasa pun.. tol i learn sumthing.. at least good la u tego i.. hehehe.. bagusla tu u tego awal2.. ishk ishk
kang i suh u catwalk kang.. hiks

you are now in my zone said...

berjela entry wanz nih ;P

cali said...

wah. raya haji dah nak dekat. kemain saling bermaaf maafan.

dapat duet raya tak kalau mintak maaf? ;p