Tuesday, 11 November 2008

Nasi Lemak Antarabangsa

Hey !!~


Mornink!! Tiba je kan? Next day on Sunday, actually dah ajak mirul gi Maju Junction. Sebab dia duk citer ada ESPRIT outlet, wan hanya mampu pi yang factory outlet jer.. :p so macam nak rembat la pape untuk me myself or for my gurls kat umah tu, but then xde yang menarik perhatian mata mahupun hati, macam ne tu? Before pi tu, duk ym jap ngan Ryzal jap, so dia and the gang join sekali. So meriah la atas keta mahupun di perjalanan pada hari itu. Hiks.


Dari gombuck, terus ke Maju Junction.. Masukjer terus wan fikir, ni ke Maju Junction? Huhu should improve a few thing so that tempat tu at least leh la bernafas. Terus jer merul bawak we all pi kedai tu then mula la mencari pape yang taste.. but xde pun, even ada but then after fikir few thing wan letak balik. Murah tu memangla but then have to think also kan? Jadilah pengguna bijak :) Lepas dah xde pape kat situ, terusla menapak ke SOGO, skank SALE!! But I think sogo always sale.. terus jer naik kat food court then mencari pape untuk dibaham, bukan orang yer tapi makanan. :p


I kena charge RM9.50, hurm okeyla kot saper suh I amik lauk udang and ikan lagik. So far makanan dia okey la. Not bad. Dari situ terus pi balik MJ, amik kete then terus ke Low Yat, merul nak pi amik motherboard yang dibaiki. Lepas tu pi Times Square plak, fyi this weekend memang sunyi jer.. adakah sebb peperiksaan di kebanyakan IPTA & IPTS sedang berlangsung? Sampai jer TS tu, terus selesaikan pape yang patut, then Farique plak nak pi tengok jadual kerja dia kat Starbucks. By the way wan sempat rembat 2 megazine untuk dibaca sepanjang cuti ni, haruslah semua novel adik wan nanti wan baca, selain berebut tv. Glam Men’s Edition and Of the EDGE, then wan ada lagi 2 novel lom dibaca so haruslah cuti ni wan habiskan semuanya. Pastu wan rembat jeans satu, actually dah lamer nak jeans simple like that, but then susah nak cari yang mampu mencairkan hati wan.. So dari xnak bershopping, once again I spend a hundred buck. Sudey tol.


Lepas tu we all nak balik la, sebb merul pun dah penat plus dia xsiapkan lagi report seminar, so nak balik but then pi makan-makan dulu kat Kampun Baru. Dari nak gi dang wangi terus sampai kampung baru, makan nasi lemak antarabangsa. Orang beratur beli makan but Ryzal and Cali cuci mata, mampu? I kena charge makan kat sini RM6.50, murah la tu kan sekali ngan Air. Then bercerita bagai, gelak sana sini balik.. Rasanya ni first time kuar with ryzal and the geng, but then memang sempoi jer, wan hanya gelak jer,sebb wan kan pendiam. LOL.. So next time ada pluang I join lagik.











Thanks to Mirul, sbb layan jer karenah wan then bawak kete then walaupun sumtimes save sket but then deep down dia baik la. (Kipas ni). Konsep suka ati mmg selalu la di jalankan, haha sem ni rasanya paling banyak ajak dia kuar, sebb easygoing then for me okeyla. Thanks dude. Untuk Ryzal & The gang, dah lama wan tahu atau kenal mereka since matrix. But then who am I right, plus wan ni susah sket nak join kawan baru time tu la. Dengan karakter giler-giler then slumber wat wan senang untuk berkawan, thanks guys. So salah silap or pape, wan minta maaf. : )


Lot’s of Love

~ WaNz ~


7 comments:

RyZ4L said...

wah. so sweet of u wanz:) it really was a gr8 day-out thou. enjoy it. da la kite penat kan malam nye. pastu direct kol 3pm samong sajorks. njoy:D mmg cm xde exam kan..haha. yet for cali~ i tataw la:p anyway..nice pics~ i nye pc cm slow maw upload pic. sentap. so lambat skit upd8:)

cali said...

hahaha. melets sungguh entry anda. dah macam online novel i asek baca bagai. haha. exam i boleeeyhlah. tunggu dan lihat sama ada pengalaman jalanan membantu :P

terima kasih untuk kenangan bersama :)

miss galaxy said...

mkn kat kpg baru
awatnya x ajak cik anis sekali
sentap....

apa pon pas nie wan n rizal wajib belanjer cik anis k..hehe
selamat bercuti buat wan n rizal.

WaNz iMraN said...

hehe
mana la we olz tahu cik anis duk area tu
hehe xpe next time k.
thanks nk bercuti sepuasnya..

you are now in my zone said...

wah hang out tak hengat tuh ;)

scarecrow said...
This comment has been removed by the author.
scarecrow said...

haha...sve le sgt~save kot...sve mase aku huahuahua..aku mau blk wat repot n kemas brg le...kje byk..niway selamat bercuti!!!