Monday, 17 November 2008

I have Been Tgged !!!!!!!!!!!!

Yeah merasakan setelah few month wat blog, ni la first time kena tag dari Cik Anis aka Kak Rose ..
So let's see my answer and kenali la wan dari tag ini..

1 - 7 ciri Wanita/Lelaki idaman anda


- Seorang yang menerima wan seadanya
- Bersifat sederhana
- Tidak mengongkong
- Ringan tulang
- Penyayang
- Berdikari
- Menghormati orang tua..

(hehehe)

2 - 7 Wanita/Lelaki yang anda minati sepanjang hidup ..


- My Mom
- My Dad
- Princess Diana
- Datin Seri Siti Nurhaliza
- Maznah
- Princess Rania
- David Beckham

(sebb konsepnya yang anda minati so wan letak je la k plus x kesah Wanita / Lelaki)

3 - 7 Perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati ..


- Nervous
- Semua perkara yang di lakukan macam x kena
- Excited melampau, malam sebelumnya mungkin xleh tido
- Hope it end well
- Takut andai ada perkara yang mengganggu sepanjang keluar tu..
- Malu-malu kucing
- Blur..

(hehe tapi sebenarnya semua tu dapat kawal biler tengok mata dia, percyalah..)

4 - 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda..


- Karambunai Nexus Resort ( tol ke? salah maaf )
- Bali
- Australia
- Pulau Sipadan
- Hawaii
- Mauritius
- Dubai

( hehe semua gah but at least gi bali pun jadik la.. yeah with AirAsia, everyone can Fly's)

5- 7 barangan/sesuatu yang anda akan berikan pada si dia..


- Buat candle light dinner kat rumah then bertemankan lagu-lagu slow
- Make special cake pada besday or annivesary dia
- Erm saksikan sunset di tepi pantai dengan dia.. only both of us
- Always express my feeling untuk dia
- Hati, Jiwa dan Raga
- Kasih - Sayang dan
- nyanyikan sebuah lagu khas untuk dia

(hehe melampau kan?? like i care)

6 - 7 tajuk lagu yang anda akan nyanyikan pada teman anda..


- I will always love you
- How do i live
- Aku cinta padamu
- collection from rod stewart (lupa tajuk lagu)
- Percayalah
- Keabadian cinta
- Can't Live

(hehe ampun yer wan lupa lagu-lagu yang mmg wan dah set untuk si dia, itupun kalau wan dah kapel nanti.. hik)

7 - 7
rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.WAJIB!!mereka musti diberitahu akan perihal ini


- Danny
- Dr. Darren
- RyZ4L
- Ritz
- Hamizah
- BellaDonna
- Alex


yeah, wanz berjaya jawab semuanya so see u later

7 comments:

miss galaxy said...

akhirnya terjwb jugak
adakah anda berhati2 dlm n'jwb setiap soalan...

wan sgt romantik
aww
awww...hehe

you are now in my zone said...

datin seri siti nurhaliza

*kemain penoh...hikhikhik

tok ct sudeyh ;)

tengku li said...

anuar ni cute lah ;p

WaNz iMraN said...

cik anis
wah haruslah setiap persoalan itu dijawab sgt berhati-hati LOL keji kan. hiks


Nuar,
harus la jawab penuh cian dia nak dptkan title tu hiks.. sajork jer letak penuh, glam sket.



tengku li,
harus ke nuar je yg cute?? wan mcm ne??

tengku li said...

wanz mestilah comey lote~

F said...

maaznah tu saper?

;P

WaNz iMraN said...

tengku li.. thanks.. hiks..

maznah tu .. erm erm erm erm
dato' siti kata

"biarlah rahsia" cerita lama katanya
:)