Sunday, 12 July 2009

HaQQ with Ryzal and Cali


27/06/2009 - Sabtu!!~

Kita mulakan sesi bercerita bermula dari dua minggu lepas yer. Maaf kerana tak update sepanjang cuti kerana mata tangan otak semuanya minta wan supaya berehat secukupnya and gain few kg ~ sigh**

Actually kali pertama ni kuar lepak ngan Ryzal and Cali, thanks to both of them sebab ajak gue yer.. Kali ini dari nak shopping jadi window shopping sahaja. Sekitar Pavillion dan KLCC kami jelajahi, gitu ayat tetap tak nak kalah kan? Snap photo here and there.. meet apek (maaf kalau silap) huhu and his cousin yang kebetulan ada di situ.


Have lunch at Carl's Junior!! First time gak ni masuk sini.. semua rasa nak try tapi berangan jer la kan? mana den mampu nak telan semua tu. Lupa gak aper wan makan tapi pemandangan sekitar itu sungguh indah. Terpegun seketika..




Thank's a lot guys.. nanti kuar lagik kalau ada rezeki..
yang penting i'm happy and besh..
cuma next time jangan ada baju jatuh lagik
ooppss.. hiks

2 comments:

Cik AniS GalaXy said...

nk jgk jmp ryzal n cali
nk jgk
nk jgk
hehehe...

RyZ4L said...

hahhaha..
kemain cik Anis kite! :p
huhuhu..bahaya nie klo asek kerap jumpe blogger.
kene maintain chumeyl nnt. kne diet~
wuuuuuu...hahaha..nice lepaking with u haq! next time no baju jatuh :p
hahahahha..sangat traumatize!