Monday, 27 July 2009

Good Bye Cik Anis

Seketika ini, mood aku nak berblogging ada jer kan, so tanpa membazir waktu yang ada aku pun curi la masa petang aku ni untuk berblogging. Jogging di malam hari yer, supaya aku biasa jogging dengan tenang, alasan jer.. hehe. Neway baru pasan kat blog anis yang dia akan berpindah ke utara lagi 4 or 3 hari kot. Yup setelah melakukan kesalahan yang besar jadi dia pun dikehendaki keluar dari negeri yang dia duduki sekarang. Kesalahan dia sangat banyak, tetapi yang paling utama, kekwat!! yer dia sangat kekwat so dengan itu dia akan di tempatkan di Jitra Kedah supaya dia dapat muhasabahkan diri dia dan seterusnya next year dapat masuk pencarian gadis melayu terakhir..

Jap tenangkan hati, sebab dah banyak melalut.. hiks!! jangan marah yer kak wos! neway dia akan sambung belajar di negeri Kedah, kat mana dalam bidang aper aku pun dah lupa. Heheh maaf sekali lagik yer. I know her since bila ek? at the first place ingat dia lagi senior dari aku, rupanya lagi muda dari aku so taraf adikla kan kan? tapi bila dia bebel kat aku terus jadi taraf unty.. hehe how? Jumpa waktu gathering blogger's tu, then pastu dah xjumpa kan? hehe.. Yer dia digelar kekwat sebab bila nak ajak lepak, katanya minggu tu dia dah busy. Kalau sekali dua xpe, tapi more than 3 times.. hehe



Inilah kak wos,
pose sebelum di tahan oleh JAIS.
Yang penting posing kekwat tetap ada.. LOL






Okeyla.. serious jap!!~ to anis, thanks a lot yer sebab jadi teman melahar dan mengumpat sehingga habis credit dan limit my handphone, so pasni sila bayar balik yer. Kesian kiter!! hehe neway thanks gak coz be so open minded with me. Ingat, hidup kita tak mati dek kejian orang, tak juga hidup dek pujian orang so apa yang penting u know what you want and who you are. Jangan amik ati lor ek or terasa or kecik hati with me, tapi kalau terasa sekalipun.. wan tak kesah!! hehehe. Thanks also for give me such a good advice and layan jer karenah poyo ku ini!! Neway kalau orang xmo layan kita, jangan layan dia balik.. tol x? hehe just kidding. Ingat jangan cari musuh tapi berbaiklah dengan sesiapa sahaja.. Tapi kalau dah tahu org tu jahat and hang gi bebaik memang cari pasal la tu. hehe Haaa semoga berbahagia dengan si dia. peace..



4 comments:

Cik AniS GalaXy said...

jap2...nk lap air mata dulu.
seyes kak wos mmg menangis kali nie.
x kesah la apa wan nk ckp kak wos..
kamoo mmg sahabat plg memahami.
thanks dear..
thansk jg dgr kak wos bebel, melahar, mengumpat..

syukur teknolog skg makin canggih.
kite ttp akan berhubung k.
ingt wan..jgn sakitkan diri hanya kerana org yg x reti menghargai kita... syg kamoo sgt2..

**dah keje kak wos belanje topup ek..hehe

rizz said...

all de best to her:)

RyZ4L said...

all d best cik anis manis :D

||| PöJìé PööH ||| said...

amboi kemaen sagat adik kembar aku..
siap hg aku jumpa aku cabaikan mulut hg..
nih dah cakap Kedah dah nih..
wakakaka...
ala Wanz, ble lg dpt jmpa ek.. dia yg kekwat tau!!