Friday, 17 July 2009

Happy Buffday to El-Zaffril


Happy Birthday
to
El~ Zaffril

Let's start to say something about him.. Okey aku kenal dia Zaff ni since read his blog la kot, before that memang tahu dia ada dalam friendlist aku kat friendster. Cuma aku ni jer yang susah nak tegur orang. So dari situ lah aku kenal zaff ni, antara blogger friend yang aku selalu contact la. So just take this oppurtunity to wish him via blog sebabnya aku tahu kalau wish via sms nanti penuh inbox dia kerana mengikut tafsiran aku, dia ni ramai peminat so mestilah dapat banyak wish kan? huhu.

So, to Zaffril..
semoga happy selalu
ceria selalu
dan sukses selalu.


p/s: bunjer makan yer!! me and anis..


"Kita selalu melihat awan yang tinggi di atas,
kadang kita terlupa tanah yang kita berpijak,
Kita selalu melihat keindahan
tetapi jangan lupa akan kemusnahan
kerana hakikatnya pasti akan berubah
bila tiba masa yang telah di tentukan"




2 comments:

rizz said...

bnje me too!

RyZ4L said...

me three!!! :D
happy birthday to u too zaff!