Tuesday, 14 April 2009

Suatu Hari bersama Erni and Boy

Eyo!!
Tengahari semalam, boy sms wan ajak kuar, nak gi celcom katanya. So wan pun okeyla sebbnya macam nak kuar and lepaskan tekanan sket before my final paper, tidak dilupakan penghibur yang memang malatop katanya ialah cik erni.. She's so kekwat yer.. hiks


"It's me kat vivo.. tertinggal hp kat sini tp seb baik x ilang.."


Hajat nak gi ngan keta dibatalkan sebb tayarnya bocor so naik public jer la, cuaca plak mendung and macam nak hujan time nak gi.. Sampai di lrt station dang wangi memang hujan dah lebat. So menapak lah kami ke monorail bukit nanas..


"Erni & Boy.. show off their hp, hiks"

Sampai di Times Square ada orang xmamam lagik, so kali ni wan and erni di perkenalkan dengan restoran vivo, satu aras ngan kfc semua tu and sebelah penang cafe kot. Okey about this restaurant, ianya memang best.. suasananya yang cosy giler, and makanan dia pun best.. Xmahal pun tapi best and next time wan mesti datang lagik..


Dari situ kami ke Low Yat nak ke Celcom Blue Cube, ada orang mau tukar line sebb nak online with his 3G iphone tu, so itot jer la. Yang beshnya sebb weekdays and hujan so xramai la orang kat area tu.. So x berserabut la.. tenang jer.. hiks.. Dari lowyat ingat nak main boling, tapi nak jugak tengok wayang.. So lepas fikir punya fikir, kita tengok wayang jer la and menapak lagik ke Pavillion.. Tengok Citer Queens of Langkasuka ( review citer ni pas my final paper) memang besh citer ni.. Sambil tunggu nak tengok movie tu. we all lepak kat kat Jco, ingat nak shopping tapi xde yang berkenan and xde mood shopping..


Paling besh lepak kat Jco ni, berangan macam dah habis exam.. memang time ni relax giler. Sambil tu tengok gelagat orang-orang sekeliling.. Sambil lepak tu, i have my ceramellite tapi sampai separuh ada orang tukar bagi wan minum almonetta plak and i have donut yang manggo tu aper ntah namanya..


"Yummy Manggo and Oreo.. comey giler"


" Awesome drink"


"Sesi berangan ngan Erni.. dia duk takut buah hati dia marah.. ade aku kesah?" hiks


Dari Pavillion, menapak lagi ke KLCC lepas tengok wayang.. dah kol 9 malam time tu, ingat nak dinner lagik kat KLCC tapi macam penat and xde pilihan dah nak beli aper. So before balik singgah jap kat subway beli sandwich and balik.. Overall penat and pening sikit mungkin sebb i drink cappucino + ceramellite and Almonetta.. Tapi besh gak sebb sakan gelak and ada jer benda yang mencuit hati. Cik Erni memang non stop berckp yer.. hiks..


" Steak and Cheese brought to You by SUBWAY"


So dengan itu saya will stop update blog till thursday nite..

2 comments:

rizz said...

wahh sedapnya j.co ngn subwayy oh tidakkkk godaan hahaha

RyZ4L said...

haha.
sangat! suke.
Subway.
suka Jco.
sempat out out yeah. jeles.