Thursday, 9 April 2009

One More!!

Olaa.. lamanyer rasa tak update. hehe akibat musim exam yang melanda dan diri ini dilanda kelupaan yang agak dahsyat. Actually for few days x online tu sebabnya aku lupa bayar bil internet ni so korang ingat maxis baik sangat nak bagi surf free, entah macam ne lupa pun aku xtahu. 3 bulan okey tak bayar so aper lagik teruslah jelaskan benda tu semua sebabnya i feel nothing without internet boleh? At least it's connect me to my family,my friend and to the world. Plus untung gak okey time internet tak berfungsi tu, memang aku ngadap megazine jer, haha bukan study kan? siap boleh kuar main boling and karaoke bagai.. ayoo aper nak jadi haqq ni??


Uiks actually my first paper tu geram giler okeh!! aku get ready and read everything.. follow the course outline sekali kuar soklan memang aku geram tahap cipan. Sememangnya bukan ape yang aku pelajari and ini diakui oleh majoriti yang satu group ngan aku.. ikhlas aku memang target dapat score paper ni and last tawakkal jer la.. as a result aku xdapat tido till 5am after paper tu.. feel worst!!


Second paper pagi tadi plak okey and aku pun rasa puas hati jawab, kali ni study semua note, check hint given then ikut kata hati.. so tengok soalan terus tulis start dari 9am and aku stop menulis kol 11am, lepas tu tangan macam lenguh giler but then i'm satisfy and bertawakkal jer la.. Alhamdulillah both paper dah settle and i work hard on it, apepun result kuar lepas ni aku terima dan bersyukur.. InsyaAllah. Next paper will be on 16th of april.. yet x study lagik and it will begin tomorrow..


Uiks i can't wait of 11th April.. cuba teka naper? hehe kalau benda tu jadik betol barulah aku share ngan korang.. Hehe. Nampaknya aku x dapat cuti la sebabnya exam habis 16th lepas tu ada interskewl debate and lepas jer interskewl debate tu terus short sem plak.. uwaaa rindu kat umah and adik-adik gue..


uiks got to go nak tengok citer jer malam ni..
"i text you" - drama 8tv ( mimikan?)

1 comment:

rizz said...

hehehe gd luck 4 exam..bile mau hangout ni?:p ajak ryz4l skli ekk..bz sgt mmat tu tawwww!