Saturday, 18 April 2009

The Duke



Hey kembali menemui anda, tiba jah berangan kan? okehla ingatkan nak tengok konsert AF tapi terus xda mood. Maaflah to semua peminat AF, seryes giler xda mood xtahu naper. So dari tadik wan duk tekan jer remote tu habis semua channel aku tengok. Memula tengok Mertua vs Menantu, Studio Nabil, The Duke and Project Runaway. Tapi paling wan terlekat nak tengok prog tv the duke ni, kind of talk show pasal dunia lelaki.





Pengacara talk show ni ada 3 orang, marc and sorang lagik guy tu pernah masuk amazing race asia, lupa nama sebabnya baru jer tengok citer ni then tengok plak part dah habis. Hehe.. Gurls tu plak former beauty queen from singapore also.. can't wait nak tengok lagik talk show ni.. Setiap isnin 8malam di channel 701 AXN

2 comments:

rizz said...

best ape af mlm ni hahahhh

shoux said...

sampah sial "The Duke" ..