Friday, 10 April 2009

asyiknya menonton..

Beshnyer hujan, sejuk.. uiks hari ni dah jumaat, ada lagik beberapa hari before my final paper.. yeehaaa. Uiks sebelum tu, agenda 11 April tu dibatalkan atas sebab-sebab tertentu, tapi aku tetap down. Yup aku ni jakun sket so macam excited la nak join one event ni tapi cancel plak sebb one my friend tu katanya x study lagik, tu la suh study awal-awal xnak.. Aku punya laa duk menaruh harapan nak gi ni *tiba kuar lagik zaiton sameon.. hiks. Nasib badan la kan..


Jap lagik tengok OIAM dulu then barulah tengok buku, yezza memang this year OIAM one of my favourite show kalau dulu nan-ado la kan. Last week aku usahakan jugak pi tengok konsert AF7 kat operation room MPKK aku. Ya ampun ikhlas for the first time since AF ini wujud itulah kali pertama aku xde mood and memang down giler nak tengok. Entah aku tengok sampai Qhaud nyanyi then aku terus off kan tv tu.. Kenapa aku rasa xbesh nak tengok
  1. Stage, rasanya stage dulu lagik gah and besh sebabnya ruang nampak besar and meriah ngan lampu yang berjaya menambahkan mood dan seri pada persembahan pelajar
  2. Pengacara, membosankan.. time pengacara jer bercakap aku terus tengok siaran lain..
  3. Pengkritik, adlin aman ramli i think he is okey and good to be there, pengkritik yang first tu ntah pape la.. seryes aku pun xtahu, baik ogy even dia laser tapi ikhlas and jujur.. sedey jah
itu hanya my opinion kalau ada yang tak senang maaf, kalau compare dulu student ada yang xok bab nyanyi tapi at least mata aku and telinga still waiting untuk tengok and dengar diaorang nyanyi.. skank malas nak cakap..

Uiks.. american idol season 8 skank dah top 7 okeh!! yeehaa kris allen is still in da competition and danny gokey also.. megan dah out and latest skali kuar scott macintyre. Aku dapat tengok AI ni lepas my friend download kalau tak, takdelah nak tengoknyer.. Hehe banyak tul aku tengokl reality tv show ni matiler kan?? hahah

siapa plak yang akan dapat anugerah bintang paling popular this year?? kita pakat tengok tv nanti 12hb malam..

till then keep in touch

1 comment:

sang arjuna said...

nak tgk david archuletta kan? sentap. hahah naseb baek u tak pegi kalau tak mati la i jeles :P