Saturday, 14 February 2009

What i have DONE??

Erm.. few days not online make me have no life.. boleh? I’m so sorry for not updating my blog for a few days because my internet connection was so suck and super duper bad. Seriously, I already called maxis about it, and guess what.. NOTHING happen.. I paid everymonth but then didn’t get the good service. Hurm..


Erm okeyla sebab dah lama tak update blog ni, so let me share my activity and few thing that I have already done with my friends. Erm since aiman ada kat kl, sangat susah yer nak lepak ngan orang busy sorang ni. Dia sangat busy ngan rumah tangganya selepas grad. Hehehe.. So entah macam ne, ajakan wan untuk lepak pada cuti thaipusam hari tu Berjaya... Tapi agak lewat dah dia dtg uia untuk amik wan pi lepak. Off course, kasman pun join sekali.. kalau dia xda, maknanya aiman pun x bergerak la.. have dinner at ikea and lepak kat kat the curve.. Best la jugak citer-citer ngan diaorang, feel release and happy to meet my buddies.


Selasa malam plak i’m going out to putrajaya with boy,fifi,mimi and bulbul to alamanda putrajaya.. Erm plan yang datang tiba-tiba, sebbnya nak gi amik charger sorang dak tu yang tertinggal kat rumah, and nak pergi kedai makan yang parents boy baru bukak dekat alamanda. Pergila ke food court rasa, nama kedainya Kelantan.. yup ada nasi dagang, nasi kerabu,nasi kukus and kuehnya lompat tikam.. should try k.


Then after makan, we all terus naik main boling, yup itulah game yang selalu kami main kalau kuar berlima. Besh wey.. walaupun I will not get highest position. Hehehe.. sambil nak tunggu main boling tu, kami masuk tempat main game and play few thing.. kind of interesting la lepak gitu. Hehehe.. sharp 12midnite.. we already arrived at iium.


Erm itulah few thing that I have done in a few days.. Next entry wan nak share pasal puteri gunung ledang musical plak wey.. best giler.. rugi saper x gi tengok.. Okey have fun..

Biler la internet nak okey..

Maxis sengal

No comments: