Sunday, 22 February 2009

Garden Party ~ Taman Metropolitan

Garden Party


Venue : Taman Metropolitan, Kepong


Date: 21/02/2009


Theme : Green








Ellop to all of you my reader.. gitu macam banyak jer kan reader blog wan ni. Hehe Okeyla my weekend kali ni berjaya mengingatkan wan dengan few thing yang wan lakukan time kecik-kecik dahulu. Early in da morning i manage to get ready to meet my goodfellas nazrie and nazmie, nazrie in KL for a weekend so it is the time i want to meet him and nazmie also joned us.








We meet at starbucks KL sentral and heading to Time Square. Have lunch at Wendy's and duk lepak jer sambil update news about us. Then i get sms from boy, sentap sebb wan nak cancel join garden party ni. So after explain to both my goodfellas there, wan pun excuse la balik dulu, so xsempat pusing-pusing ngan nazrie and nazmie.









We have to gather at studio debat at 3pm but then fifi,boy and i reach there at 3.40pm, hehe sebabnya bertolak kol 4 petang so okey la kan? Kami ingat kami yang lambat, tapi ratu tetap ratu, dengan rekod tak pernah kalah, kajol become the last person arrived. :) hehehe Dengan alasan cupcake, telah kami duga. Hehehe..


Sampai jer terus cari port untuk kami makan and bersuka-ria.. Mereka yang terlibat.. Abg Daud, Abg Jep, Boy, Zaki, Fifi, Mazru, Ezuwan, Kajol, Meks, Pijat, Wawa, Za'ba, Reza, Zack, Yobi and To'Boq.. Makanan yang banyak giler.. Memang banyak lebih, sebb wan pun dah sgt kenyang..









Lepas kenyang, terus get ready untuk main ni. so before that cabut undi dulu.. kumpulan 1 all guys and dinamakan kumpulan pak ayam and group 2 plak mix dinamakan kumpulan mak itik. Hehe first game.. main aper ek?? lupa tapi kind of teka meneka la, xleh kuar suara hanya action sahaja. Kumpulan 2 menang untuk game ini.. so terimalah kenyataan kami. Hehe untuk game dua kami main game tuju kasut.








Game ni la macam kecik-kecik dulu, memang kejar mengejar and helah sana sini. Best giler.. pastu mazru and ezuwan plak wat sorakan diaorang. Sangat menceriakan suasana. Hehehe. End up dengan game tu jer and Pose untuk tangkap gambar.. Kiteorg bertolak balik kol6.30 petang.. tapi sekali jem teruk sebab ada accident so wan yang satu kete ngan zack,wawa,zaki and boy sampai uia kol 8.20malam.. so balik bilik mandi salin pakaian and lepak balik kat studio till 11.30pm..





Thanks to all of you especially kajol and the rest sebb ajak wan join.. Next time buat lagi then wan join lagik. Have fun and Dapat berlari sakan. Hehehe :)

3 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kempen menyayangi bumi sungguh tema kowang...happening! :D

rizz said...

wah bestnyaaaaaaaa ade cup cakess lg

RyZ4L said...

sangat gumbira!!!!!!!!!!!!!