Friday, 20 February 2009

Bila Si scorpio mula bersuara .. :P

Ola.. Entah still xjawab lagi ni tag dari rizz
Dalam duk busy study and siapkan report.. wan sempatla usha jap blog somebody ni.. Plus tertarik ngan bacaan zodiak or we called as ramalan kot.. Yup as a muslim we can't believe it, but secara kebetulan sama jer macam perangai wan. So meh wan copy pape yg berkaitan ngan zodiak and bulan wan lahir.. Maybe you will know who am i. Boleh?? :)

Lahir 30 Ocotber 1986, So wan berzodiak Scorpio..



Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya: Action serius, mudah cemburu, mood swing..

Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya.. nak bergayut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dengan dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dengan orang lain.

WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio…(jangan kata tak kasi warning)



Ramalan mengikut bulan plak gini


OKTOBER

* Suka berbual.
* Suka orang yang sayang padanya.
* Suka ambil jln tengah.
* Sangat menawan & sopan santun.
* Kecantikan luar & dalam.
* Tidak pandai berbohong & berpura-pura.
* Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan.
* Sentiasa berkawan.
* Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama.
* Cepat marah.
* Macam pentingkan diri sendiri.
* Tidak menolong orang kecuali diminta.
* Suka melihat dari perspektifnya sendiri.
* Tidak suka terima pandangan orang lain.
* Emosi yang mudah terusik.
* Suka berangan & pandai bercakap.
* Emosi yang kelam kabut.
* Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan).
* Suka melancong, bidang sastera & seni.
* Pengasih, penyayang & lemah lembut.
* Romantik dalam percintaan.
* Mudah terusik hati & cemburu.
* Ambil berat tentang orang lain.
* Suka kegiatan luar.
* orang yang adil.
* Boros & mudah dipengaruhi persekitaran.
* Mudah patah semangat


Erm yang pasal ramalan bulan tu 90% kebetulannya sama ngan perangai wan. Okeyla untuk mista rizz, i already done ur tagged tapi x published lagi. Hehehe :)


1 comment:

rizz said...

wahh2 byknye ciri2 disebalik zodiak die tu weweittt n then thankss siapkan my tag tu:;p