Sunday, 15 February 2009

Tahniah Nik Zulfadhli and Fatihah


Ellop.. Okeyla pada 27 January 2009, my cousin telah selamat diijab kabul di kelantan.. Majlis menyambut menantu pula pada 29 January 2009 di rumah pihak lelaki di Kuala Krai kelantan. Yup wan tidak dapat menghadirkan diri di majlis ini kerana time ni wan tak cuti, lagipun ikhlas tahu berita pasal my cousin nak kahwin ni dari other cousin jugak. Congratulation to my Uncle and Aunty sebab dah terima menantu sulung. Actually dalam keluarga belah mama wan, sepupu-sepupu yang sama umur dengan wan ada 4 org, termasuk wan 5 orang la kan. Fadhli yang first got married.. Waktu kecik dulu kami mmg rapat la jugak, tapi biler dah grown up ianya terpisah sedikit.









Majlis yang diadakan dengar cerita meriah, maklumlah keluarga kami besar, belah atok wan mmg rama sedara-mara and belah unty wan pun ramai sedara mara. Ruginyer wan tak dapat hadirkan diri. Yup as u can see, Our MB, Tuan Guru Nik Aziz pun sudi datang ke majlis itu. Dari kecil bila ada kenduri di rumah atok wan, Tn Guru mesti dijemput dan disini kita dapat lihat betapa merendah dirinya beliau.







Untuk
Nik Zulfadhli dan Fatihah
Tahniah
dan
Semoga berbahagia
hingga ke anak cucu..


I'm so sorry for not attend your wedding..

p/s: all of this picture taken from achutradeh.blogspot.com

3 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah ada tok guru! besh...

rizz said...

wahh nik aziz pon dtg..clustt~~~... b d way sepadan pgntin .wee.haq bile:p

Cik AniS GalaxY said...

cousin dah kawen..
wan plak....cpt2 anik pelamin..hehe
rindu sgt kat wan...



p/s :
jom2...join geng sayap. sila tgglkan email kalian di blog anis dlm entry JOM JOIN KAMI