Monday, 2 February 2009

Weekend and Suprise

Hujung minggu kali ni penuh dengan aktiviti. Yup untuk pengunjung blog ni, wan minta maaf sebb tak update blog for a few days. Line internet yang sangat teruk plus comp wan wat hal. It was so sad but then wan penuh kan my aktiviti dengan benda lain. So bermula jumaat malam, wan lepak ngan fifi, mimi and bulbul kat starbucks cafe.. wan jarang lepak situ sebabnya orang akan selalu ramai and macam pelik kalau nak bergelak ketawa, biasalah kalau duk kat sini, nanti adalah ustaz ustazah yang datang tego.


Dari cafe tu, we all terus lepak kat tangga besar till 12mn, macam-macam benda wat selain mengumpat dan bercerita. Sempat pusing-pusing area campus lagi ngan motor. Merempitla ngan mereka semua. Hehe.


Sabtu..
Pagi-pagi lagi dah bangun bersiap, actually xdelah pagi sangat.. Hari ni wan akan ke um untuk tengok suku akhir and semi final debat astar. Kali ni boy yang ajak pergi sebb lepas tu dia nak ajak temankan dia gi shopping so ikot jer la, zaki pun join sekali. Sbb iium team kalah di semi so we all pun terus la gi midvalley jap, then pusing-pusing.. Lunch at pizza hut.


Around 4pm, we already at iium, rest and siapkan assignment and etc..


Ahad..
At 8am we have to gather kat convest hill untuk naik bas ke the mines. Yup hari ni wan join bowling tournament, anjuran kolej kediaman wan. Yup sangat excited nak main. Hehe. End up team wan hanya dapat 5th place out of 11 team for male. Down and our team just score 859.. Huhu sudey. Tapi xpe.. i have fun and enjoy.. Bertolak balik at 2pm..





Sempat tido jap, then kol 5 kuar lagi sebb fifi nak gi cari buku kat area jalan tar.. SO yang join kami mimi,zaki. Thanks to kroul sebb bagi pinjam keta. Otw gi sogo tu, i've got sms from boy gtaw dia nak gi derrick and team so leh la dia join we all sekali. Sambil tunggu tu, sempatla beli detergent semua and few thing..


Dekat nak kuar tu.. i met someone, x perasan dia ada kat situ till wan nak gi toilet. Tesrus wan jadik nervous giler then lost. Plus dunt know what to do. Yup now mungkin dah xde perasaan kat dia tapi kalau leh x pernah mintak jumpa macam tu. Then i just ignore jer sebb xtahu how to react plus i'm speechless. Plus dia pun xde plak nak tego ke or pape, well i think if E or A or Z yang dia nampak, sure dia akan tego. Let it be lah..


Kuar dari sogo terus ke OU ada orang shopping lagi and wan pun ada fallin in love ngan kemeja tu tapi tunggulah, i have another thing to buy. Sempat okey main bowling lagi kat OU before balik. Terus ke Mali's mamam nasi lemak, yup ramai sangat orang tapi okeyla.. leh gak cuci mata pape yang patut. Sampai iium kol 11.30 malam.. So siap-siap tido

2 comments:

rizz said...

best ah men boling huhuuuu

miss galaxy said...

dari jumaat sampai ahad xtvt sgt padat. smpi x sempat nk coll c.anis bile kamoo ader dkt the mines....

pas nie jumpa c.anis plak. x pedulik mesti jumpa jugak....kalox mesti c.anis majok....


p/s : jgn down sgt k dear. just 4get it k