Wednesday, 18 February 2009

Hati yang Terusik ..

Salam.. Ape khabar? wan here entahla nak kata sihat, yes i am. Emotionally not. Too many things that bermain dalam fikiran wan. Bailah percaya atau tidak kegembiraan itu bersifat sementara, mahupun kesedihan. Semuanya saling berganti supaya hidup ini tidak dibuai dengan keselesaan yang juga bersifat sementara. Bermula dengan overnight yang happy, Old town white coffee tu macam milik kami, riuh rendah suara bergelak ketawa. I hope it will not be the last memory with them. Yup i hope semuanya kembali seperti biasa tanpa masaalah lagi, btol jangan disebabkan salah faham kecil, benda yang elok jadi rosak.. yang penting alhamdulillah benda tu dah settle cuma untuk kembali normal ianya agak sukar dan ambil masa, papepun jangan berputus-asa. Okey, insan yang terlibat.. kurang atau lebih diri kita dan kekwn kita terima, andai terasa kita luahkan, kerana kalau kita kawan yang baik, kita akan dengar apa sahaja supaya yang buruk dapat kita ubah, yang baik dapat kita kekalkan. Selalu wan ingatkan diri wan tentang ini.. Baiklah selesai disitu kisah ini..


It was a good news biler Geng Sayap mula membuka ruang untuk menerima blogger's lain join them, good to hear that. Sebb internet connection not so okey, wan just text cik anis to add me into the group. Why wan join them? sebabnya wan senang dan selesa.. dan selebihnya biarlah jadi rahsia wan. Thanks u olz.. Lepas ni dapatlah join gahtering korang, insyaAllah ada masa dan peluang.. semestinya tidak akan dilepaskan. :)


Minggu yang busy wan mampu katakan, mulanya mid term exam untuk subject kinetic in this week, tup tup time awal kelas tadi, Dr Irwandy inform that it will be postponed next week, on tuesday mornink during class. Tarik nafas panjang-panjang and feel release sebabnya hari khamis ni jugak ada 3rd discussion ngan Dr Faridah untuk presentation bagi course seminar 2, yup wan cuak sebabnya she's very detail and suka soal however dia baik sangat and feel comfortable bila discuss ngan dia. In my group, also have syahmi and faiz.. Yup kami dah kena siapkan slide untuk presentation jumaat depan and few small note untuk memorize what we are going to say in front of few lecturer and our colleague . Kind of public speaking, need to understand and know how the process and all of that stuff. So skank ni wan tengah baca journal yang dia bg and try to understand it word by word and line by line. Hehe..


Personal life wan biasa jer.. my bad habit lately adalah wan jarang nak reply msg.. sebab pertama xbayar lagik bil handphone sebb wan tak keluar plus nak disiplinkn diri ikut bajet monthly.. then memang xde mood la.. Time sesorang selalu teringat kat my goodfellas tapi nak text malas plak macam ne tu? I know afif busy ngan praktikal kat t'ganu, nazri with his FYP, nazmi?? entahla setiap kali call or msg bz tp.. no comment, aiman plak dah dapat kerja and me.. still study persuade my degree. Currently wan disiplinkn sgt diri ni supaya x boros and berjimat tapi still gagal lakukannya, tapi slow-slow la. Yang peliknya, my dad tanya ada duit x, biler cakap xda.. wan plak yang kena marah. Macam ne tu?? bukan marah tapi kena tegur.. Me compare to my sister, diaorang lagi superb bab berbelanja, tapi xpelah.. berdiam lagi baik.. cinta? bila la nak hadir.. always dreaming about that.. :(


till then bye.. Muahx

5 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

watever it is, hope evrytng go smooth ya... :)

welcome to Sayap...lets meet dis 1st mac

rizz said...

alolooo nakmo cedey2 keyhhh

WaNz iMraN said...

Nuar,
Yup i do hope so..
everything must be smooth..
okeh i will be there...


Rizz,
baik ler..
xde cedey2..
hehehe

RyZ4L said...

wah. join sayap kate nye.
geng ryzal u x mo join? tibe je..
hahahah...
rindu kamu wans..lama x ym..
lama x jmp..
lama x bercoloteh.
nnt i drop by la ur rum bebile okeh!
and cinta?? motif?? kepingin kate nye:p ite stay single ok!

WaNz iMraN said...

hehehe
itulah lamer kena tunggu baru leh join
hehehe
bukan geng ryzal mmg ahli 3 org jer ke??
hik hik
xpe tetap jadik supporter
boleh gitu??
yer semua busy kan?? skank musim mid term i phm..wah i kepingan aper ek sebenarnya entah la.. LOL yer ke single?? nampak duk dating tu.. oopss terleby sudah