Saturday, 9 August 2008

Shopping Time !!

Hey!!~


Selamat berhujung minggu. Orait citer hari sabtu, actually wan memang nak tengok filem susuk yang baru kuar so setelah dibincangkan, zaki, syazwan and me bersetuju ler pi tengok sekali, sambil tu depa nak shopping.. First sentap, zaki x gtaw wan kena jadik driver.. okeyla rini first time gak bawa keter auto kalau x, memang wan xnak bawak sbb pk mcm susah tapi rupanya sangat kacang.. hiks..


Our main place is off course Pavillion KL. well ni ler tempat yang wan suka pi skank cuma kalau tension just pi klcc ler sebb dekat sket.. Sampai jer syazwan lapar katanya, so dengan gigih dan selamber we all have Lunch at Tony Romas, wan have Marinated Chicken Grilled and syazwan and zaki plak order rosemary chicken grilled.. it was superb gak makanan dia cuma black paper source dia rasa cokelat.. hahaha..
yang bawah ni wan punyer okey..


lepas jer lunch we all terus gerak ke starhill, kaedahnyer nak carik butik Lacoste.. ada olang nak shopping kasut kat situ so we all pun gerak ler.. best gak dalam starhill ni sunyi jer.. huhu, lepas jer shopping dalam tu settle bayar semua, patah balik ke pavillion. Pusing punya pusing here and there we all masuk Armani Exchange (AX), well teruja sesngt sebb sale punya pasal kan? huhu tapi wan x rembat paper kat sini, sbbnya over the budget ler.. lagipun yesterday dah byr bill and everything so xmo ler beli lagik.. but already plan for my birthday.. ada satu jacket kat AX i like so much.. huhu and also sling bag.. nantiler cukup duit ceq datang beli.. hehehe..


Kuar AX masuk Ted Baker, hurm dah lamer gak nak ada label ni dalam my collection so masuk ler.. ada pink shirt that i like tp both of them mcm x galakkan jer so rembat ler baju hijau ini..


this is mine..


well compare to both of them wan paling sikit shopping tapi kalau dikira dalam bulan lepas and buln ni,it already reached to 1k, xtahu aper wan beli tapi that's me ler, cuma rasa nyesal sket sbb kasut ilang kalau x, save duit sket.. hurm.. everything settle we all pi tengok susuk



Overall citer biasa jerk, elemen seram tu plak, hurm seram bukn sbb hantu tapi sebb kejutan.. i mean ntahler mcm ne nak explain.. overall at the end we will know siapa yang hebat and kesimpulan citer tu mcm ne.. so far love to see ida nerina, sofia jane.. aleeza kassim so sexy bitch.. hiks, overall citer okeyla kot 2/5 boleh? hiks my opinion okey..


kesudahan shopping hari ni, zaki pi rembat crocs sepasang kat Lot 10, hurm juara shopping rasanya zaki kot.. how much he already spend tu let it be our secret ler.. huhuhu



zaki and syazwan..



huhu dari pavillion, syazwan got a call suh tolong ajar nyanyi kot, tolong kawan-kawan so we all terus pi UniKl kota, dekat ngan kampung baru itu, lepak jap kat lobi and dengarla syafiq and diana praktis nyanyi untuk majlis konvokesyen unikl, well suara diaorg best ler.. suka dengar, tapi syafiq got a problem sket sbb lagu yang dia dpt tu, nyanyian anuar zain so aper leh wat.. yang penting praktis nyanyi kat lobby jek.. hahaha sempoi and kelw cayalah..


syazwan, syafiq and diana duk discuss


alrite let here his voice.. hiks


erm tengok jam already 10pm so gegas ler nak pi dinner sbb we all bertiga mmg xmakan lagik, cross jer pi makan kat medan ikan bakar sebelah kak mah tomyam kg baru, jumpa plak kawan-kawan syafiq.. yang penting first time lepak they all happening and bercerita so enjoy jer la.. lepas dah makan semua balik ler.. yang penting before 12, bukan sbb cinderella tapi sbb pak guard xbg masuk.. teruknyer..


huhu okeyla overall i'm happy to laypark with them and di ingtkn segala yang wan shopping adalah tabungan atau kaedah swipe okey.. semuanya ditanggung oleh my dad.. so jangan duk pikir ngarot.. hurm to syazwan and zaki thank u sbb ajak aku join korunk yang penting gengn shopping kali ni meriah yeah!!~ hiks hopefully dapat join korunk lagik.. huhu hati x tenang sangat ni duk pk jacket AX tadik ayooo... have to get it..






No comments: