Saturday, 30 August 2008

Demam Denggi

Hey!!~


to all.. erm how are you? baiklah kembali kepada rentetan hidup insan yang bernama wan ini.. hehe last wednesday wan pi klinik kat dalam kampus ni, sebbnya wan dah demam and rasa xlarat plus i need mc and medicine. So after register i have to wait my turn to meet doctor.. after a few minute it's my turn so masuk la bilik yang tertera nama dr bahiah ni.. dia tanya la sakit aper and wan pun story la kat dia.. as conclusion dia bagi ubat and suh dtg lagi 2 hari untuk check darah.. dia suspect wan ada denggi..


Sebut pasal amik darah pun dah scary for me la sebbnya since pernah demam xpernah plak wan ni di suspect denggi so mcm tawakkal and mintak jauh la dari penyakit tu, so balik bilik, makan ubat and tidoe.. khamis pagi plak bangun gi kelas yg kol 8.30-10pagi, balik tu terus wan tidoe till mlm sebb ubat yang doc bg mmg suh tido.. huhuhu.. tapi biler malam tu i feel a liltle bit okey and rasa ada energy kembali so terus siap nak gi studio debate ada perjumpaan yang masuk inter madec ritu.


Jumaat plak ~ (hiks sorryla bnyk citer tertangguh) hari ni wan xtahu naper i feel okey even masih ada batuk and selsema, so pas sembahyang jumaat, my plan nak gi bayar yuran and settle few thing tapi lain plak jadinya biler join zaki, syazwan and izat to pavillion.. yes memangla wan ada nak gi klcc nak rembat jacket yang wan nak before sale end, so ikot jer la..syazwan and izat plak depa nak gi redbox tapi sebb syazwan xbooking dulu redbox tu so penuh la.. hehe so we all terus gi TGI Fridays, makan and terus gi pusing jap butik situ.. Malangnya jaket yang wan nak xde saiz kat pavi so dia check kt klcc still ader so aper lagi terusla menapak dari pavillion to klcc kali ni izat dah xbalik sbb he wanna meet somebody kt situ..


Yeah finally i get what i want and feel totally happy.. yeah but deep down inside my heart i still feel not so okey because duk fikir macam mana la blood test ni.. hehe scary jap.. sampai campus dah around 8pm.. balik mandi solat mkn ubat and terus ke main audi, ada talk about AUKU from 3 Mp's fro BN,PAS and PKR.. well this dialogue session done very well. balik bilik tidoe..


Bangun awal pagi then siap nak gi klinik, sampai klinik around 8.50, kali ni doctor hairani yang incharge plak so masuk jumpa dia check few thing jelas that ceq xde denggi.. Alhamdulillah then balik ler.. huhu..


In short xtahu aper wan tulis ni but just sumthing at least to read.. have a good day


Lot's of Love
~WaNz~

No comments: