Thursday, 14 August 2008

Happy Birthday

Hey!!~


Olaaa kembali bersiaran, fu yoo macam siaran tv plak kan? Actually wan baru rasa lega and dah tak tertekan sangat. I dunt know why tapi for the whole week wan memang emo x menentu, nak kata period off course xde la kan.. hehe.. First thing first nak mintak maaf to all people yang terkena tempias emo wan, especially orang klang itu paling banyak kena and few other people.. sorry sesangat and thanks sebb still be with me.. sayang kamu semua.. sbb tanpa kalian, hidup wan SEPI..


Bulan 8 paling banyak owang sambut besday in my life..

5/8 ~ Ijal hot? Hiks Happy Birthday kewl always, ur wish tu nanti la wan tunaikan.. hiks

11/8 ~ Happy Birthday to Appy.. dak yang paling nakal, hahaha nak hadiah tuwun KL

12/8 ~ Happy Birthday to my Dad.. wan already wish to my dad and insyaAllah every year xakan lupa, Cuma x dapat nak celebrate with family..

14/8 ~ Happy Birthday to Az, nak hadiah nanti I bagi sekali ngan hadiah tyme u kawen okey hiks..

15/8 ~ Happy Birthday to My grandfather.. my atok ni pendiam sket sebb tyme muda-muda dia dah penat marah student dia kot, but dia still tegas till skank and coolest ever.. hiks..

19/8 ~ Happy Birthday to my Cousin, reeni.. oops cikgu reeni ek? Noni jer la.. hiks hepi2 and ceria selalu

19/8 ~ Happy Birthday to Abang Halim, one of kenalan myspace wan sbb dia la yang paling rajin anta komen kat wan so that hidup la myspace wan, so dengan makin dewasa cepat ler dapat pasangan hidup.. hiks u rock

19/8 ~ Happy Birthday to Reez, kang sentap plak x masukkan ur name here. Hiks..

Last but not least Happy Birthday to All yang lahir pada bulan August ni.. Mungkin wan lupa nama atau tarikh korunk tapi insyaAllah kehadiran kamu dalam hidup wan, sangat wan hargai.. muahx..


Alrite this weekend rasanya xde agenda nak habiskan duit kot.. sebb rasanya since semester ni bermula every week ader jer program wan, so this week lepak kat kampus jer, neway kalau tiada aral melintang I will be represent my kolej kediaman untuk pertandingan debat.. well ni tahun ke- 3 or 4, 15 kolej kediaman akan berentap dalam 3 kategori iaitu BM, BI dan ARAB. Ni lebey kurang carik pelapis untuk pendebat-pendebat univ wan. Wan selalu ikut perkembangan debater uni wan tapi xpernah plak join.. sbb compare to them wan ni saper la sangat kan? Tol x zaki? Hiks.. so preliminary round on Saturday and Sunday.. so jap lagi ada group binding yeah!!~ Wan masuk debate tyme skewl jek tapi kat univ ni segan dah nak masuk so masuk ni pun sebb zai duk push plus xde wakil untuk kolej kediaman wan so kiranya wan ni tangkap muat jer la.. yang penting enjoy jer..


Lupa plak rasanya wan will cancel semua xtvt yang dirancangkn kot sebb wan ada mid term exam on 20 21 24 27, so tengok ler macam ne.. wan minatak maaf kat k.shak sbb have to cancel sebb nak concerntrate on my study.. plus wan xbalik mid term lepak sini jer la.. cuti mid term iium bermula on 1st -3rd September.. so pose kat sini jerla.. yang penting raya mesti balik.. untuk kekwan uni lain yang dah nak start cuti mid sem tu enjoy ler.. ingt la wan kat sini.. hiks mcm cuti raya plak..


Okey la pape lagik akan di update later.. sayang kamu semua muahx uiks one more thing my first wish list on the way nanti wan letak kt blog ni nanti hiks


Lot's of Love

~WaNz~

No comments: