Tuesday, 5 August 2008

Kursus Kepimpinan

Hey!!~


bersawang dah blog ini.. hiks.. ampun ek sebb lately busy with study and few thing that more important.. huhu well student mcm wan ni kena la blajar.. even penat pun tetap kena blajar untuk masa depan.. yeah motivate sket..


Alrite last weekend wan pi genting, bukan untuk tengok MTV asia award okey.. tapi pi kursus. Sentap jap.. perlu ke wat kursus time award mcm ni.. haha. well i'm not the organizer.. so terima jer la.. erm actually kursus tu diadakn di genting view resort so bukan la di kota keriangan itu, tetapi dalam hutan sket.. well it quite nice gak view sebb still can see genting at nytez..


McLead or Leadership Training Programme 2008, itulah nama kursus yang wan perlu hadiri.. 1 day buat kat my uni and 2 hari lagi kat genting. Kat genting ni bukan pi dengar ceramah okey, it's more to kenal-kenal, play games outdoor and indoor.. and off course paling besh biler kursus, bab makan, 6 kali sehari, kekadang over jadik 7.. huhu wan plak dapat group no 2, neway totally best group kali ni sebb semuanya sempoi, xde ustaz or ustazah so enjoy..


Outdoor game sangat xmasuk akal, 15 group kena cari seberapa banyak klu.. for us it's not fair owkay.. nama treasure hunt tapi entahler.. treasure hunt kat pd last year lagik besh.. biarlah penat kena panjat tangga pun tapi wan puas hati.. indoor game plak ntah pape jugak.. xpelah main ler just for fun..


Kat genting view ni we all duk kat apartment, 1 apartment ada 3 bilik and duk 8 orang.. as usual orang sabar selalu beruntung, mana taknya wan dapat master bedroom, hahah biarlah 1 malam jer pun tetap nak propa okey.. hik hik.. okeyla overall thanks to organizer for this mclead08.. this is the last mclead wan join, lepas ni bagila plak kat my junior to hold my post and other as well...
meh wan persembahkan pic sekitar mc lead08..


me nick alif and daus


all gurlz from my group..


yeah line up untuk indoor games..



duduk dari kiri : sophie, aziemah,aliff, yana and nick
berdiri dari kiri: yati,zil, fiza, daus, mussa, me
tiada dalam gambo: ain, aini and farah... (hilang)


habis dak dak ni kena pukau ngan zaki..
paling keji semua attack aku..
AWAS !!~


alrite we all faruqian ready to work!!~



Uwaaa balik jer dari genting ceq demam !!~ so time duk siapkn entry ni batuk pening semua ada.. hehe..



No comments: