Friday, 8 August 2008

08-08-08

Hey!!~


08-08-08 what a special date we have today... yeah olympic beijing 2008 will start today.. aper lagik ek yang best hari ni? wan pun xtaw yang penting hari ni already spend few hundred to pay my bill.. Oh my Gosh!~ i dunt know what to say laaaa... after this tak leh dah download la.. habis la gini.. hiks.. yerla broadband ni wan guna alone so everything sendiri bayar la kan.. better i use that money untuk shopping baju ke and etc..


Erm hari ni rasa sangat pening and penat.. sbb just sleep for 3 hours.. sebb nya balik ke hostel dah kol 5.30 pagi terus tidur, bangun kol 8.30 siap untuk ke kelas.. so mcm ting tong sket ler.. baju semua dah basuh yeah so esok leh kuar dengan hati yang girang.. aper lagik ek wan nak story here? xde pape la kot..


Yeah lately i'm addicted with dinner dash.. zaki punya ajaran la ni.. this game sangat best and kena peka, yeah somebody may said that it's just an easy game but everybody have their own opinion rite? let it be ler..okey ler that's all to all Malaysian Athlete good luck !!~

No comments: