Saturday, 3 October 2009

Short time with Goodfellas

Perjalanan pulang ke KL dari Pasir Mas hanya mengambil masa 6 jam.. Jam 4.30pagi di Pasir Mas and kol 10.30 dah sampai Gombak. Sebetulnya bila bersama teman-teman ni aku rasa semua benda berlaku dengan pantas. Senang dengan mereka agaknya.. Bertolak awal pagi pada 27/09 untuk elakkan kesesakan. Alih-alih, xde kesesakan pun, just accident jer di sana sini..

Nazmie drive dari Pasir mas till Kuala Lipis, Dari Kuala Lipis till bentong Nazrie.. and dari situ ke KL, aku plak drive. Yeah me jadi driver kalau mula-mula start agak horror sikit, nak sesuaikan keadaan ngan keta tu dulu. Sampai jer kat gombak call aiman gtahu, and he will come untuk jumpa ngan nazmie since raya ritu mereka tak sempat jumpa.

End up we decide to go to One Utama, have our brunch at Nando's. Instead of men boling semua decide nak tengok movie. Rasanya dah lamer gak aku sendiri x menonton filem di panggung, so okey la. Memula nak tengok G-Force then nazmie dah tengok ritu time kat Penang, So we all tengok Perfect Gateway since Where Got Ghost full. Gilerlah aircond kat GSC baru lepas kena servis kot, sejuknya ya ampun!!

Then balik lepak kat my room dulu before we have dinner together. Nazmie dah mengantuk since he sleep only 2 hours before drive, so sampai jer kt bilik aku.. dia la yang cepat lena. While aiman and nazrie duk sembang. Kol 9 malam baru la kuar ke Mali's kat platinum walk danau kota. Nak introduce ngan diaorang nasi lemak best in town, compared to nasi lemak antarabangsa. So lepas penat jadi GPS, balik uia.. lepak jap before diaorang balik ke rumah masing-masing. Sian aiman kete dia calar kat rim, sebb nak elak selisih ngan keta lain. So stupid la that car, dah nampak xmuat datang lagi.

Aiman ke Sri Gombak, just 5 minute from my place. Nazmie and Nazrie ke Shah Alam.. Esok nya baru Nazrie pulang ke Batu Pahat. End of my holiday!! Afif jer yang xde dalam story ni since he's still in Kelantan, tunggu posting.. Susah tol nak cukup 5, kelakar gak bila aku ingat balik but that's a life semua orang ada kerja masing-masing.. Just take it and life with it. :D




No comments: